![]() |
Golden Interstar непрошивається
скачав тут на сайті прошивку Indata канали 4w-5e-13e (2013 03 11).dat
пробую прошивати а воно вибиває помилку version mismach different data version...... |
Цитата:
Цитата:
|
де можна взяти прошивку до Golden Interstar dsr8001 premium class?
в сист інфо зйти не можу, на пульті не робить ОК тому і просканувати неможу з пульта |
w124,Може дешевше акуратно розібрати і промити пульта ???
|
вже промивав, недопомогло
|
У темі 2 долучень
|
w124, на панелі реса нема кнопки ок?
|
нема
|
w124,шукай іншого справного пульта. А взагалі Golden Interstar не дуже популярна в наших краях марка. Може щось більше знайдеш на російських форумах...
|
Эмин, нічого недало
тажсама помилка |
w124, ці тюнера йшли з різними процами.Перед тим як шити- треба це знати,прошивки різні.
|
Цитата:
|
Цитата:
Прикольний переклад http://smiles.kolobok.us/big_standart/biggrin.gif |
Эмин, дай будь ласка pereproshivka-resiverov-golden-interstar.rar
в ворді 2003 або в *.txt, почитаю шо неправильно роблю |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
все роблю по інструкції---- программа выдае окно-сообщение "мисматч траляля..."
(вообщем софт не под этот тип процессора), тогда берем файлик с другой буквой и пытаемся прошить................. дайте файлик з другою букваю, щоб я спробував прошити я намагаюсь прошити програмою STBDownload 2.0.9_UA.exe ресівер Golden Interstar файли прошивки дали Indata канали 4w-5e-13e (2013 03 11).dat і Indata канали 4w-5e-13e-75e (2013 03 11).dat залився лише файл Key ¦¦¦¬TОTЗTЦ (2013 03 11).dat але толку з тих ключів якшо нема просканованих каналів |
Цитата:
dresmilleukrproftvsat-prof |
майсту носив, сказав шо таких не прошивають
|
w124,Прикольно... Мені десь рік назад також приносили це "чудо техніки" - попарився з ним десь зо 2-3 години і віддав нафіг - ті 30-50 грн. за прошивку не варті моїх нервів...
|
купив нового пульта, ввожу ключі через меню коли натискаю червону кнопку, але канал показує лише той ключ котрого ввів останнім
|
Цитата:
|
Сьогодні теж парився з цім металоломом (голден8001)! Приніс один дід років під 80 і каже зроби синок щоб хлопці з дівками були :o
Так от увімкнув глянув то в нього багатьох каналів немає, дай думаю залью свіжий список каналів, да коли залив- пропав звук. Віришив прошити новішим софтом але коли прошив то знову перестав бачити сигнал, пришив іншим софтом- зявився і сигнал і звук але знову в ємуляторі кріптоворкса немає.... одним словом "як в тої доці як не на п**ді то на оці" А взагалі то хтось дивиться полуничку з 19е на цій "біді"??? |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:46. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010