![]() |
Тюнери лінійки U2C (Sunplus 1512 ) 3G,IPTV,WIFI
http://u2c.com.ua/i_wm/2514814/650_68.jpg
http://img07.slando.ua/images_slando...pol_rev001.jpg Цитата:
Скачати: Інструкція користувача U2C S + Mini (завантажити - 1618 Kb) BOOTLOADER - УВАГА! обов'язково оновити з USB, якщо Ви збираєтеся оновити ПЗ! (завантажити - 512 Kb) ТЕСТОВЕ ПЗ для ресівера від 20130812, завантаження з USB, УВАГА: якщо Ви ще жодного разу не оновлювали софт, поновіть лоадер! (скачати - 5430 Kb) ПЗ для ресівера від 20130807, завантаження з USB (завантажити - 7264 Kb) Список каналів і ключів для супутників 36Е; 4w; 13e; 4,8 e (завантажити - 636 Kb) Файли для відновлення через порт RS232 (завантажити - 6424 Kb) IP Sharing конфиг. файл (скачать - 2 Kb ) |
Пару неділь назад уваги на цю модель не звернув, пару постів за нього прочитав і зрозумів що доволі "сире" а сьогодні випадково зайшов на форум по його обговоренні -не повірив очам, прошивки сиплють не гірше ГІ.
про нього можна більше дізнатися тут Код HTML:
http://westsat.net.ua/showthread.php?t=3899 |
Юзаю цей русівер поки що всім задоволений чекаю нове ПО
|
Цитата:
|
Пробував з 3G модемом-працює добре.Причому всі настройки в тюнері,поставив на режим-авто.Зєднало з інтернетом за пару секунд.Правда перший раз,тюнер треба перезагрузити.
|
Щойно з одним чоловіком спілкувався, йому брак попався-ребути без кінця, написав каже в техпідтримку. Сказали прислати їм а вони натомість нового вишлють. Їм цікавий той екземкляр. Одним словом наші українці пишуть ПО.
|
Пробував з Wi-Fi свистком,теж працює без проблем.Майже нема різниці з LANом.
|
Список (поки що не великий)перевіреных WiFi адаптерів, и 3G модемів.
Цитата:
|
Нове ПЗ для ресіверів U2C S + Mini / MAXI
від 14.10.2013 . Цитата:
|
пробував підключити 3ж модем е153 хуавей до тюнера ні чого не заробило його тюнер бачить як накопичувача а як модема ні підкажіть будласка що я роблю не так
|
patlati, Так треба перед тим відключити СД і Флеш ... Попробуйте погуглити як це зробити з допомогою ПК ...
|
В меню "IP настройки",треба вибрати тип підключення.В даному випадку,поставити-3G.
|
Як в цьому металоломі шара настроюється?По якому протоколу?Знайомий дзвонить а я його на руках не мав!
|
sat-prof,
Цитата:
|
віключив сд діск та флеш але пишо що нема модема стоїть остання пршивка
|
patlati,Значить Вам не пощастило - судячи з усього поки немає підтримки цієї лінійки модемів у ПЗ ресівера. Ставте роутер, наприклад ДІР 320 і через ЛАН ...
|
але писали що є153 працює
викладіть будласка модели модемів які працюють з тюнером |
patlati,Тоді одно з двох:
1. Або Ви щось не так налаштовуєте в ресівері ... 2. Або той хто писав сказав неправду ... |
slavon, Скільки не говори купляйте "популярні" тюнера з нормальною підтримкою,ті ж GI ,так ні викопають десь металолом і дивуються чому так а не так...
Може у вас модем від МТС і його треба розлочити? Я свій розлочив прогою DC unlocer заплатив 7 чи 9 $ ... Вставляв в 8900 Аміко все працювало... |
Zhora15,Зовсім вірно. Ці софтові заліза на Sunplus 1512 та Ali360* процах максимум два роки підтримки, рік поки продають і ще рік по тому - а далі усе ...
Скільки пишу на форумах - хлопці беріть Лінуксові реси,якщо не хочете розбиратися з Е2 - хоча що там розбиратися, беріть Фулани (GI S8120) на Шпарку .... |
Чи ж невже з лінуксовими нема мороки?
Цитата:
|
arki,Друже пам'ятаєш перехід на нові карти +++ (з 023700 на 040600) восени 2010 року - у лінуксових достатньо було на протязі 1 хв поправити відповідні настройки в ЕМУ, а софт на оптікум403 користувачі чекали з місяць ...
Ще раніше по моєму, восени 2008 року , "приплюснуті" збільшили довжину CW-DW запитів до карти - нові версії ЕМУ для лінуксових вийшли через приблизно 24 години, а деякі власники софтових чекають нових софтів до сьогодні... Відчуваєш різницю... Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
slavon ДРУЖЕ, я вже кілька разів про це писав, валявся в мене аміко 8900, ну не бачу я тих перевах суттьевих, мені гі міні кращий, він скоріше переключає канали(навіть кодовані), 8900 не бачив сигналу на певних трансах, вмикається довго, при наборі каналу №1 видає "такої програми не існує", з шрифтом треба було возитися -так і не поставив нормальний, багатьох плагінів завантажуваних мною з флешки він не бачив, на ньому не вдалося налаштувати щоб працювала відмінно шура через ком-порт, погоджуюсь, можливо лінуксові і хороші реси але я їх поки що бачити не хочу! Буде необхідність в них-можлово дещо іншим буде а поки НЕХАЙ ВОНИ ВАМ. |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
Підкидав файли різні а він- "шрифт контактує із системним шрифтом" стосовно U2C (Sunplus 1512 ) вперше за всю історію на нього пишуть підтримку "наші хлопці" а що вийде що ні -покаже час. І взагалі будякий рес напочатку буде "сируватий" тут нема нічого дивного, головне те що люди працюють над ним. Користуючись нагодою хочу побажати українській команді програмістів успіхів і якнайшвидше "осідлати" цього дикого китайського мустанга!!!;) І ще одне, останнім часом на деяких ресурсах дуже багато виливають бруду на U2C (Sunplus 1512 ), при тому одні й ті ж особи.... А цім часом мискальський ГІ готує до виходу на ринок подібну модель GI HD Mikro plus(щоправда проци у них різні) То гадаю здогадатися не важко "звідки ростуть ноги" тим більше що це в москальському репертуарі.... |
Друже, до чого тут це... Бруд лиють не тільки на ці реси, а і на їх так сказати москалькі варіанти - Openbox X5. SkyBox ...
U2C (Sunplus 1512 ), GI HD Mikro/Mini, Opton X403-406, OpenBox S2/S3 - все це софтовий металолом... Цитата:
Тільки ось Сат Інтеграли, вони же Технозади, вароді також український виробник і софти в Україні пишуть, але все таке криве і горбате що краще б вони взагалі нічого не писали ... :D |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
З тюнерами тими що в мене в підпису+ жлобо (3329с і навіть сті5518) [QUOTE] Цитата:
щоправда іноді зявляються по пару ключів в статистиці реферала, провайдера якого навіть в нього і близько немає(аномалія якась), але власники шаровоза сказали що глянуть звідкі воно береться... |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
А якщо серьйозно то скажи будьласка ти м10 хоч в руках тримав, не кажучи вже за те що його юзать можна??? |
Цитата:
Цитата:
|
Прошивки сиплють як з гармати
Цитата:
ПО бажано качати на оф.сайті ресивера. |
я з вас просто прусь поставив просте запитання а получилось як у старенькіх на базарі тіки дай тему для пліток.
|
Список каналів U2C S+ Maxi RCA
http://tv-sat-remont.pl.ua/_ld/5/528...b_4satU2C_.zip |
Цитата:
А по суті теми..... Прийшов даний тюнер три дні назад..., тьотька влаштовує на всі 100 - через 3G модем. Поки що нарікань на роботу немає... хоча я не мав можливості попрактикувати з GІ8120 і вище. Ютуб ,Юпорн і тп. працює краще ніж на Аміко Міні... Завтра буду ставити "клієнту" (знайомому-який сам вибрав даний тюнер,замість Опена820). |
drachuk1979, а як зображення в порівнянні з аміко міні і з яким 3г модемом тестували?
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:38. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010