![]() |
GI s8120/GI s8120 lite/Amiko SHD-8900 Alien(ОБГОВОРЕННЯ)
програми та шаринг
|
Привіт друзі.Перш за все хочу подякувати хто мені порадив з покупкою тюнера(GI 8120)Задоволений.Но у мене венекла одна проблемка.Хочу щоб ви порадили як мені її вирішити .Я прошив новий дамп .ПО 1.2.73.(звісно перед обновленням виконав сброс на заводск. щоб не було глюків)Но не працює режим енергозбереження(у мене вкл.)при якому в режимі очікування якщо вкл тюнер він загрузиться за 3 секунди.Це у всіх прошивках 73.чи тільки у мене.У 72 такого не було.Що робити порадьте?Так як я ще новачок з тюнером 8120 тому багато що не знаю.Допоможіть будь-ласка
|
На тюнері GI 8120 працює шаринг через rs 232 чи ні ?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Zhora15, dresmilleне максом єдиним живуть лінуксові реси - є ще wicardd & oscam. Так що було б бажання - можна роздавати "хомешару" на 2-3 реса ...
MishkaL, Yaro, та ін. Шара через СОМ порт на лінуксовому, як на мене, це анахронізм і збочення. Для неї є - лан і вай-фай інтерфейс !!! |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Yaro,
А який эмулятор? |
Цитата:
|
Цитата:
|
Yaro,
Я можу в хлопців з клубу спитати,але не хочу бути осміяним :cool: А вірю я лише очам!!! |
Привіт друзі.Стикнувся із такою проблемою-допоможіть вирішити.У мене телевізор підключений із 8120 через тюльпани.Встановлюю Enigma2 все згідно інструкції потім іде перезагрузка-результат чорний екран а на табло висвітчує час.Мені підссказали що просто мій бекап написаний під HDMU а у мене тюльпани Підскажіть який мені бекап поставити під тюльпани а можливо можна змінити в бекапі настройки під тюльпани.Допоможіть будь-ласка.Відпишіть як докладно вирішити моє питання.
|
Цитата:
Цитата:
|
Вихід :
1. З'єднатись з приймачем по мережі. Ip-адреса приймача (логін: root пароль: 2. Перейти до etc/enigma2/ відкрити файл settings Знайти і замінити з Код: [Select] config.av.videoport=HDMI на Код: [Select] config.av.videoport=Scart Зберегти і важливо виконати одну із дій - набрати в телнеті Код: [Select] killall -9 enigma2 - перезавантажити за допомогою заднього тумблера :) або перейти в браузері по ір-адресі і змінити налаштування з веб-панелі Славко з того самого від Бодяна |
Можна попробувати кнопками вверх вниз ,в мене на нюкласс так переключилося з HDMI на тюльпмни...
|
Привіт форумчани.І знову у мене до вас запитання.Я хочу підключити 8120 з компом через Lan(Total Commander).Роблю все напряму .Мені нічого не виходить.Говорять потрібен роутер або свіч.Чи це так?І чи мені вийде підключити тюнер з компоп через Lan гніздо в гніздо?Якщо так то дайте детальну інсструкцію.Буду вдячний вам за вашу допомогу.
|
MishkaL,
Треба налаштувати і розшарити мережеву карту і також тюнер Цитата:
|
Цитата:
|
Проблема з GI s8120 lite
Після корекції папки etc шарінг поробив добу і васе оригіналу папки нема
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 11:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010