![]() |
Який у кого інет?
У мене ого одиничка!150 грн
|
Вдома 256 в обидві сторони, вистачає, на роботі 2 метри...
|
Уарнет 1Мбіт
|
Цитата:
В мене нет теж від телекома, 2 метри-150грн. |
На роботі ОГО 4м, в дома Біттернет(місцевий провайдер) 5м в дві сторони ;) - 100гр в місяць.
|
В мене ОГО 1мб. -100гр.
|
У темі 1 долучень
|
|
Безпровідний, Інтертелеком.
До 21.00 швидкість жахлива і дуже нестабільна. Щойно зробив 4 тести: від 0,26 до 1,23 Мбит на завантаження. |
Уарнет 1Мбіт більше поки н_е_д_а_ю_т_ь (в село)
|
інет "ОГО" 256_in/128_out - 62 грн
|
"ОГО" 2 метри-150грн.
|
Укртелеком добавив швидкості,"ОГО 4" до 4 Мбіт/c=100 грв.
|
Тарифи
Час доби : 0.00-12.00 12.00-24.00 5.4 Мбіт/с - 777 Кбіт/с - 40 грн/міс 7 Мбіт/с - 1 Мбіт/с - 60 грн/міс 14 Мбіт/с - 2 Мбіт/с - 80 грн/міс 28 Мбіт/с - 4 Мбіт/с - 100 грн/міс 42 Мбіт/с - 6 Мбіт/с - 150 грн/міс мій тариф 4 Мбіт/с плюс маю ще знижку 20 гривень. |
Я перейшов на ОГО-ультра.Хоча працює часом не стабільно..
|
Піпелнет 230мегабайт вдень 77гр в місяць
|
Новi тaрифи ОГО доступнi з 21.07.2010
|
UarNet - 2 мБіт/с 48 грн/міс.
|
8 Мбіт/с за 40 грн!
Для усіх нових абонентів, що підключаться до послуги «Домашній інтернет» від «Київстар» з 09.08.2010 року доступні нові тарифні пакети. «Київстар» пропонує своїм клієнтам безлімітні тарифні плани з можливістю вибору швидкості доступу в інтернет, яка задовольнить будь-які потреби. Безлімітні тарифні плани «Київстар» це: Відсутність плати за підключення; Відсутність додаткового обладнання; Однакова швидкість на всі напрямки (прийом/передача даних); Відсутність додаткових платежів; Цілодобова служба підтримки користувачів; Зручні способи оплати. Тарифний пакет «Лайт+» «Старт+» «Стандарт+» «Профі+» «Експерт+» Швидкість доступу до інтернет, Мбіт/с 8 15 25 50 75 Обсяг трафіку, включеного до тарифного пакету НЕОБМЕЖЕНИЙ Абонентна плата, грн. 40* 70 80 90 100 ============= Для підключення послуги «Домашній інтернет» [b]спеціалісти «Київстар» проведуть до Вашої квартири кабель[b]. Якщо Вам необхідно підключити тільки один комп’ютер, не потрібно ніяке додаткове обладнання. Достатньо щоб Ваш комп’ютер мав стандартний роз’єм Ethernet (RJ-45). Він схожий на стандартний роз’єм телефонної дротової лінії, але має більший розмір: ================= |
Що ого буде робити?
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
ОГо 2 38 гривень сплачую и радію за свій интернет
|
Цитата:
|
А скільки коштує SIm картка з гарним інетом( будь який оператор)
|
Peoplenet за 77 грн. в місяць, 512 Кбіт/с.
|
Цитата:
ОГО 1+/100грн. На двох з кумом по 50грн. Головне не зловживати торентами. P.S. Ходять чутки, що з 1 жовтня 2010 Укртелеком зменшить тарифи для населення (райцентри, села): ОГО512 ~48грн, ОГО 1+~60, ОГО2+~100грн. |
Цитата:
|
Через роумінг київстару utel працює 1мб 35коп
|
Цитата:
P.S. Хто небудь звертав увагу скільки "важить" одна теперішня сторінка пересічного сайту? 0.5Мбайта та більше. Дві сторінки і 35коп! |
UarNet без лімітний 2 Мб / c
|
Через роумінг київстару utel працює 1мб 35коп
|
Народ, а хто шось знає про супутниковий інтернет???? В моїй місцевості наразі нема можливості на хороший нет, тому придумав такий варіант... Наскільки я знаю шо треба купляти плату Скайстар і мати будь-яке з'єднання (наприклад інтертелеком 1х) і супутникова антена працює як підсилювач. Хтось може користується таким, варто таке робити чи ні? Які там тарифи???
|
ОГО Ультра 10 метрив стабильно деколы 16 метрив бувае 200 гр. башляю... Черновцы_Сторожынецький_Ропча...))))) :)
|
3G modem от Beeline.Тіки 3G у мене не бере.
|
Через мобілу ЛАЙФ.
|
Інтертелеком...
Користуюсь послугою від інтертелекома 3G Адреналін за 75гр-1600м/б ,хочу перейти на Безлімітний (1x) за 65гр. Дайте пораду у кого є такий :чи варта мені змінювати послугу?
|
В мене інтернет ОГО 4Мбіт/c-безліміт,100гр.в місяць.
|
В мене Пиплнет *777*, 77гр. в місяць - 230Мб в день.Про безліміт залишається тільки мріяти.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:12. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010