![]() |
Українські анекдоти(без обговорень)
Двоє ковбоїв заходять у салун і бачать рекламу: “Купуємо скальпи індіянців. Один скальп — $100”.
Вскочили вони на своїх коней — і в прерію. Женуть своїх коней щодуху — а жодного індіянця навколо. Вони злі вже, зморені. Раптом бачать — індіанець. Ковбої його пристрелили, скальп зняли й, оскільки вже вечоріло, напнули намета поруч і заночували… Зранку прокидається один із ковбоїв, виходть з-під намету й, потягуючись, озирається довкола. Аж тут бачить — навколо їхнього намету в бойовому фарбуванні стоять близько двохсот індіянців: тетівки натягнуті, списи й томагавки підняті, люті обличчя… Ковбой кидається до намету — будить друга: — Джо, прокидайся! Ми — мільйонери! — Дідусю! А скільки вам років? — Мені, доцю, вже вісімдесят… — Ой, це ж треба! А я б вам не дала! — А мені вже й не треба. |
-Куме, а від чого у вас так волосся блищить? - А я його яйцями натираю. - Оце ви, куме, акробат!!!
|
новоспечений зять до тещі: мамо ходіть сюди
знімаєь труси повертається задом: що ви бачите? теща: волосся! зять: то щоб ви неговорили що я до вас ПРИЙШОВ З ГОЛИМ ЗАДОМ! |
Застряг чоловік у ліфті. Викликає диспечтчера. Звучить голос:
"Якщо ви бажаєте розмовляти українською, натисніть - 1, якщо російською тисніть - 2. Чоловік подумав і натиснув "2". Голос: "ну, що москалику, в ліфті застряг?" |
Андрійко, тато казав іти дохати!
Та ну його ... того тата! |
Не придумали ще японці нічого такого чого б українці не зламали ;)
************************************************** ****************** - Прикинь, вчора дав команду собаці "Служити". - Ну, і що? - Шарик одягнув каску, взяв автомат і пішов в армію! o_O ************************************************** **************** Молодий вчитель математики, з похмілля, прийшов на урок і думає, що ж йому зробити, щоб піти похмелитися: - Діти, записуйте задачу. Летіло два лебеді, один зелений, а другий на схід, скільки коштує кілограм цукерок, якщо козир піка? З місця встає Вовочка й каже до вчителя: - Вам, напевне, 28 років? - Так, а звідки ти знаєш? - Бо мені 14 і тато каже, що я наполовину дебіл. ************************************************** **************** |
-Як зачіску нову зробила - так він не помітив! А як бампер на машині подряпала, так він в одних трусах зустрічати мене вибіг!
|
Зібралися два кума на нічну риболовлю, от приїхали вечором, посиділи , попили гоівцуні.
А ранком просинається один тай будить іншого; Куме!! Ви куди сіті позакидали ???!!! Це ж по всьому полі...... ААААА.. куме, то куда ви гребли -- то я й туда й позакидав!!!!!! |
Науковці з Гарвардського університету виявили, що миші розмножуються набагато швидше, якщо їм не заважають науковці з Гарвардського університету.
|
Сваряться чоловік з дружиною:
Дружина: - Це про тебе говорять, що коли чоловік думає, у нього працює тільки одна півкуля. Чоловік: - Ну так! Звичайно! Коли думає жінка, у неї працюють обидві півкулі. А ще вона на них сидить! |
Альо, пане Путін, то Місько зі Закарпуття! Телєфоную, жеби вам повісти, же ми ту вам офіційно війну декляруємо. - Хорошо, Миша, а у Вас большая армия? - Я, Володько, сусід Стефко і всі, шо ту в карти грали. То нас разом вісім.- А у меня в армии 100 тисяч людей.- Холєра ясна, я зара вам віддзвоню. (за якийсь час)…- Слава Ісу, пане Путін! Я сі тєжко вибачєю, але мусимо ся відмовити від тої войни.
- Неужели? Очень жаль. А почему Вы передумали? - Ну, ми ту посиділи за пару гальбами пива, так си між собов порадили, і вздріли, же в нас маленький цвинтар.Де ми вас всіх закопаєме? ---------------------------------------------------------------------------------- П'ять разів з музею було викрадено "Чорний квадрат" Малевича ... І п'ять разів сторожу-Васі вдавалося відновити цю картину до світанку! ---------------------------------------------------------------------------------- Мужик у сексопaтологa: - Лікарю, занадто швидко кінчaю ... Ніякого сімейного життя, жінка не задоволена ... - А ви купіть стaртовий пістолет. -??? - Ну коли "підійде" - пaльніть в повітря і вaс "відпустить". Зможете дaльше продовжувати ... Через 2 тижні приходить той же мужик чорніше хмари: - Лікарю, я з дружиною розвівся ... -??? - Ну розумієте, купив я цей клятий пістолет. Вирішили зaняться з дружиною лaскaми перед сексом. Позa "69", відчуваю - "підходить" ... Достaв пістолет, як гахну в стелю ... Мaло того, що мені нa лице нaсрaли, тaк ще й сусід з шкaфa з піднятими руками вийшов .. ---------------------------------------------------------------------------------- Сидять зять з тещею, пельменні їдять. Зять один візьме, теща два. Зять два – теща три. Зять 3 – теща взяла чотири і подавилася. Теща здавленим голосом: -Зятьок, поплескай! -Браво мамо, браво!!! ----------------------------------------------------------------------------------- Один кум каже другому: -Куме, я мабуть вам подарю занавєскі! -Для чого?-дивується він. -А шоб ніхто не бачів, чим ви зі своєю жінкою вечером займаєтеся! -Куме, а тоді я вам подарю бінокля. -На що мені бінокль??? -А шоб ви бачили з чією я жінкою цим займаюсь! ------------------------------------------------------------------------------------ Що таке здоров'я, куме? - Це коли, куме, все болить, але ще є сили, що б не йти до лікаря. |
Чоловіки! Любіть своїх жінок, бо любити чужих - виходить набагато дорожче.
|
Після відвідування вагона-ресторану пасажир ніяк не може знайти своє купе.
- Невже ви не запам’ятали його номер? – дивується провідник. - Ні, але я добре пам’ятаю, що за вікном був березовий гай. Мужик зайшов у потяг на Одесу, бачить – зовсім місць немає. Вирішив одну штуку викинути. Ходить і примовляє: - Нічого, все одно її спіймаю! - Кого? - Так кобра з сумки втекла … Пасажирів як вітром здуло, мужик ліг і заснув. Вранці прокидається і питає у провідника: - Скоро Одеса? - Та яка Одеса? Вчора якийсь ідіот кобру випустив, так вагон відчепили, і ось стоїмо. Одеський трамвай, тиснява. Чоловік намагається прокомпостувати квиток, але ніяк не може потрапити в компостер. Одеситка, що стоїть між ним і компостером обурюється: - Чоловіче! Ви на мені вже півгодини лежите і ще жодного разу не вставили! - А що я зроблю, якщо він у мене пом’ятий? Зупинка. Трамвай зупиняється. Весь трамвай хором: - Мужчина! Суньте, поки стоїть! |
Мєдвєдєв запитує у Путіна::o
- А навіщо ми запросили на саміт ЄврАзЕС Януковича? Україна ж не збирається туди вступати? - Розумієш, Дімо… Очікувалось, що на саміті всі дивитимуться на одного з президентів, як на пусте місце, та ще й підсміюватимуться над його пустопорожніми заявами… А коли буде Янукович – тобі буде не так самотньо… Чи може сучасна людина жити без мила? - Та запросто! Є ж іще аська, Скайп, ВКонтакте, Фейсбук! |
Бабцю, та недивіться ті кляті новини! Там весь час дідька лисого показують!
Путіна??? |
Цитата:
Потім видаліть... |
Краще сім раз гарно намацати, ніж один раз погано попасти!:o
|
Один грам алкоголю додає 9 кілокалорій: виявляється, горілкою можна смачно пообідати.
І, до речі, тепер ясно, чому після великої кількості горілки часто нудить. Це від переїдання. |
Сидять два кума розмовляють:
- Слухай куме, у тебе ж кнур є, а в мене свиня, давай зведемо їх, поросята будуть, м'ясо! - Давай, тільки як я дізнаюся, що мій хряк готовий? - Так ти зайди у хлів, якщо у нього хвостик гачком, відразу вези до мене! На ранок кум зайшовши у хлів, дивиться а у його кнура хвіст гачком. Значить шолом на голову, садить у фіру і везе до кума. У свиней любов. На наступний ранок зайшовши в хлів, він бачить що у кнура знову хвіст гачком, той йому знову шолом на голову, садить у фіру і до кума. У свиней любов. Так триває тиждень. У неділю кум вже встати не може з ліжка, говорить дружині, що мовляв подивися у кнура хвостик гачком чи ні. Дружина повертається з свинарника і каже: - Не знаю як у нього хвіст гачком чи ні, але він уже в шоломі і на фірі сидить. |
Чи то 03 викликати, чи 0,5 відкрити?
|
Урок Зарубіжної літератури. Вчителька говорить до учнів:
- Давайте діти граєм в таку гру,- ви загадуєте мені якусь відому літературну людину, а я відгадую і ставлю вам оцінку! Марічка піднімає руку: - Український поет на Ш починається на О закінчується! - Шевченко - молодець Марічка - 5! Мені подобається хід твоїх думок! Петрик піднімає руку: -Український поет на Ф починається на О закінчується! - Франко - молодець Петрик - 5! Мені подобається хід твоїх думок! Вовочка піднімає руку: - Не зовсім український не зовсім поет на Х починається на Й закінчується! - Ану вийшов з класу бігом!!! Вовочка виходячи розвертається і говорить: - Взагалі то Хеменгуей, але мені подобається хід ваших думок! |
Сидять у барі японець(Я) і українець(У), випили по-50 і тут українець каже:
— Вийдемо надвір поговоримо. Вийшли чути бех-бех, заходить (У) з синяком, питає: “Це що таке”? — (Я) Та це наше карате-до — (У) Ще по-50 і знову вийшли, (У) заходить з синяком питає: “А це що таке”? — (Я) Та це наше ушу. — (У) Ще по-100 і знову вийшли, заходить(У) , (Я) ледве заповзає питає: “Це що таке”? — (У) Та це теж ваше – кардан від тойоти. |
Було б кльово якби новий президент на інавгурації з"їдав попереднього.
|
Приходить доця з дит садка і каже
Тато,я зараз таке розкажу ти ох**єш Тато-Я вже ох.... Іване,я на першому побаченні не даю Так візьми. |
Альо! Ето Кремль?
Да. Це Ляшко, а гдє Путін? Пашол нахуй! Дякую, а коли прийде??? _______________________ Альо , это Кремль? Кремль. Поздравте Хуйло с его праздником! С каким праздником? О! Вы уже знаете кого поздравлять!... |
Фраза "Ви не виходите?" в маршрутці означає "Посунься, сука, я виходжу!"
|
Гроші псують людей. Так що у нас, в основному, народ хороший
- Привіт, хочеш мене? - На білет відповідайте. Слухаю як брат за кутом дивиться за своїм молодшим братом - Ну куди ти! Ні! Не їж червяка, він БРУДНИЙ! |
Львівщина -
Діду Максиме, я Вам газет різних з міста привіз! Давай сюди, всі прочитаю, дякую синку! Луганщина- Дед Максим, я Вам газет разных из города привёз! Я украинских не читаю, под печку их, а русские порежу в туалет, новости интересно узнать! |
Теща запитує у зятя:
— Ти бачив чоловіка, який урятував мене, коли я тонула? — Так, він уже приходив до мене вибачатися |
Жінка просить сусіда полагодити кран. Сусід в здивуванні:
- Галя, а чому я? Викликала б сантехніка з ЖЕКу ... - Та вони там від горілки, вже всі імпотентами стали!! Чоловік в мобільнику дружини знайшов незнайомий номер, з якого дзвонили в 23_00... набрав по ньому, відповів якись чоловічий голос... - Ти хто?, - питає чоловік... - А ти сам-то хто? - Я чоловік Міли... - А я поставщик піци. Як ви мене вже всі мужики дістали... |
Пацан сказав
Дівчина зробила ------------------------------------------------------------------------------------- Любий, я вчора тебе образила - дві пляшки пива вистачить загладити мою провину? - Ящик горілки! - Ух ти блядь, який вразливий!!))))) |
Дуже часто, на асфальті можна зустріти такі написи:
"Я тебе люблю!", "Ти моє щастя!", "Спасибі, що ти є!". Тому що, рівний асфальт - рідкість і його не можна не любити. |
Тількі українець може випити для апетиту так, що потім 2 дні їсти не може.
|
Йде собі порядний вуйко Львовом, Проходить повз бордель, раптом чує якийсь ґвалт згори. Підіймає голову – там на даху борделя коти злягаються. Котяри зрештою так захопились, що зісковзнули з даху и гепнулись просто перед вуйком, Вуйко пригладив вуса, підняв котячу парочку обережно, і ввічливо стукає у двері борделю. Відкриває така добряча пишна пані, рази у півтора більша за вуйка, і дивиться на нього. Вуйко простягає їй котів і чемно каже: „Вибачте, пані шльондро, у вас тут рекламка з даху впала…”
|
Кожен електрик хоча б раз у житті був провідником
|
- Ти ніж окуляри протираєш?
- Ганчірочкою. - І я теж ганчірочкою. - А чим ганчірочку змочуєш? - Та нічим. Просто на шкло дихаю. - І я дихаю, але це якось слабо допомагає. - А ти що п'єш? - Тату, а що від Бердичева далі, Місяць чи Житомир! - Сьома, не мороч мені голову! Підійди до вікна. Місяць бачиш? - Бачу. - А Житомир? - Рабинович, за що ви потрапили до в'язниці? - За хабар. - А за що вас так швидко випустили? - А як ви думаєте?! |
Захотіли москалі стати українцями. Прийшли вони в одне українське село, в хату де жив старий, самотній дід і питають:
- Дед как нам стать украинцами? Дід: - Бачите он ту високу гору? Москалі: - Да, вижу.. Дід: -А на ній високий камінь бачите? Москалі: - Да.. Дід: - Залізьте не цей камінь і крикніть "Я УКРАЇНЕЦЬ", і станете українцями. Вилізли вони на ту гору і бачать що разом на камінь не вилізуть, і один каже: - Давай ты меня подсадиш,а я вылезу и дам тебе руку и крикнем. Підсадив він його, той виліз і кричить: - Я УКРАЇНЕЦЬ!!!! Другий каже: - Давай мне руку. - Пішов нах@й. Ти москаль їб@ний. |
- Чудовий вечір, може, зайдемо до мене випити кави?
- Ну, я навіть не знаю, кава на ніч якось... - Ну, будь ласка! У мене не було кави вже півроку! |
Чоловік в аптеці:
- Вибачте, а жіноча віагра є? - Ювелірний – через дорогу. |
Хлопець заходить в бар із зі своєю улюбленою мавпочкою. Замовляє випивку і в той час як він балдіє, мавпа скаче навколо. Мавпа знаходить маслини на стійці бару і їсть їх, потім добирається до розрізаних лимонів і їсть їх, потім вистрибує на більярдний стіл, бере один з куль, ховає її в роті і на диво всім ковтає.
Бармен кричить на хлопця: - Ви бачили що ваша мавпа зробила? - А що? - Вона тільки що зжерла кулю від мого більярда! - Обурюється бармен. - Так, це не дивує мене, - відповідає хлопець, - Вона їсть все, що потрапляє на очі, маленька худобина. Шкода. Я оплачу все. Хлопець закінчує із спиртним, розплачується, в тому числі і за заподіяний мавпою збиток. Двома тижнями пізніше, він знову в барі разом з улюбленою мавпочкою. Він замовляє випивку, мавпа знову починає бігати по бару. На барній стійці знаходить вишні. Бере одну, пхає в дупу, витягує і їсть. Бармен, відчуваючи огиду, звертається до господаря: - Ви бачили що ваша мавпа тепер витворяє? - Ну що цього разу? - Вона засовує вишню в дупу, витягає і жере! - Говорить бармен. - Нічого дивного, - відповідає хлопець, - Вона жере все що попадається на очі, але з тих пір, як зжерла ту більярдну кулю, заздалегідь все міряє. |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 10:18. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010