Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF

Форум - Супутникового телебачення SAT-PROF (http://sat-prof.com.ua/index.php)
-   Провайдери 3G,4G,WiFi,CDMA (http://sat-prof.com.ua/forumdisplay.php?f=110)
-   -   Інтернет від Укртелекома (http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=555)

RIZIK 10.03.2010 18:18

Інтернет від Укртелекома

У мене телефон на блокіраторі ,чи можливо підключити інтернет якщо у другого абонента вже підключенний ?

roger5000 10.03.2010 19:00

Та шош тут думати, гадати - простіше передзвонити на укртелеком і дізнатися, потім нам написати, бо теж цікаво. Вони точно знають.

korneef 10.03.2010 19:36

Цитата:

Допис від RIZIK (Допис 2714)
У мене телефон на блокіраторі ,чи можливо підключити інтернет якщо у другого абонента вже підключенний ?

На телекомі мають переключити на окрему лінію, 2-й місяць користуюсь, номер тлф без змін.

Porter 10.03.2010 20:33

Цитата:

Допис від RIZIK (Допис 2714)

Ні, не можливо... Або шукайте іншу лінію, або домовляйтесь з сусідом про спільний доступ до нету через модем сусіда. Так навіть вигідніше буде - зможете взяти вищё швидкість за меншу плату (оплата 50/50). Головне щоб торентами не зловживав хтось... Дешеві модеми та маршрутизатори не адекватні у поділі трафіку при завантаженні торентами :(

Habib 11.03.2010 16:06

Є вихід з цієї ситуації ! Підключайте собі юєзбі модем від Київстар за 199 гр. і вибирайте безлімітний трафік по 119 гр. на місяць і будете з інтернетом ! В мене ОГО за 100 гр. але трохи з глюками але можна миритись !

Porter 11.03.2010 16:51

Ну ви порівняли... Як х@й з пальцьом...
Де ОГО а де мобільний інтернет :( такі реі не варто порівнювати! Вони у різних класах знаходяться.

Habib 16.03.2010 09:45

А як треба і нема то тоді що непідключати "чи застрілитись з тог х@й" вибади тай все !!!

RIZIK 04.04.2010 13:43

Новий тарифний план «ОГО!Ultra»
ВАТ «Укртелеком» щороку готує користувачам високошвидкісного Інтернет «ОГО!» приємні сюрпризи, розширюючи можливості популярної послуги. З 1 квітня 2010 року компанія представляє новий тарифний план «ОГО!Ultra», який зробить користування Інтернетом ще приємнішим, ще економнішим, ще швидшим! Усього за 200 гривень на місяць, Укртелеком пропонує необмежений доступ до Інтернет на швидкості до 24 Мбіт/с!

Serwan 05.04.2010 21:45

Інформація приємна. Трохи ціна "не по кишені."

Android-80 06.04.2010 11:23

А я вже сиджу на ультрі. реально 12 мегабіт в секунду за 200грн. в місяць, до того сидів на ого2 за 150грн. в місяць. Так що робимо висновки)))

RIZIK 06.04.2010 11:59

Може хто знає ак протестити лінію на my.ukrtelecom.

Porter 06.04.2010 12:24

Що саме вас цікавить? Про які тести йдеться і з якою метою?
У вас щось не гаразд з лінією? Що саме, які симптоми? ОГО підключений?

Тестувати лінію можна двома способами:
1) По заяві від вас на АТС протестують вашу лінію тестовим столом.
2) Якщо стоїть АДСЛ модем, то багато яких параметрів лінії можна динамічно відслідковувати у АДСЛ статистиці модему ;)

RIZIK 06.04.2010 13:26

Підключений ОГО 2 мгб.Лінію протестувати хочу щоб подись чи є сенс підключити ОГО ultra.

Porter 06.04.2010 13:31

Давайте скріншот вкладки статистики АДСЛ з вашого модему.

RIZIK 06.04.2010 13:42

Porter дякую розібрався.

RIZIK 31.07.2010 10:50

У мене стоїть модем D-LINK 2500 настроєний в режим роутера все працювало супер .Зараз піключення не стабільне часті зриви .Що порадете.В Телекомі казали що у режимі роутера це нормальне явище.

urasat 31.07.2010 12:45

Докупити роутер,а твій D-LINK 2500 настроїти в брідж.

RIZIK 31.07.2010 12:57

urasat а докладніше можна про брідж що це таке як настроїти.

ROMA45 16.09.2010 01:57

в мене в роутері модем стоїть 2роки-і ніяких проблем.Проблема або в лінії або компі.

Porter 16.09.2010 10:39

Цитата:

Допис від urasat (Допис 9280)
Докупити роутер,а твій D-LINK 2500 настроїти в брідж.

Брєд сивої кобили...

Цитата:

Допис від RIZIK (Допис 9274)
У мене стоїть модем D-LINK 2500 настроєний в режим роутера все працювало супер .Зараз піключення не стабільне часті зриви .Що порадете.В Телекомі казали що у режимі роутера це нормальне явище.

Нормальне явище що ТелеКомі так кажуть... Стандартна відмазка... Перезавантажте модем, перезавантажте комп, перемтавте віндовс, настройте модем бріджом...
Що пораджу? Вище писав! Давайте скрін статистики АДСЛ підключення. Скільки часу модему? Якщо рік і більше - перевіряйте електроліти в БЖ і самому пристрої. Попробу'те оновити ПО модема.

Цитата:

Допис від RIZIK (Допис 9282)
urasat а докладніше можна про брідж що це таке як настроїти.

Підключення типу міст (Bridge) використовуэться для перекиду даних між ріжними підмережами чи між різнними типами мереж.
У вашому випадку, це б значило, що модем працює, власне, в режимі модема :) - Отримує сигнал від АДСЛ лінії і перекидуе його в езернет мережу, не вносячи у нього жодних змін (говорять, пристрій "прозорий").
Усі налаштування термінування підключення проводяться на компутері а не в модемі. компутер має прямий доступ до мережі. Так пможна підключити тільки один комп (пристрій з езернет портом).
У випадку роботи модему роутером усе інакше. Термінується мережа на модемі, у модем вводяться налаштування підключення провайдера. А усі користувачі, підключаються до модема, як до сервера, не залежно від налаштувань провайдера. Крім того, усі хто за модемом працюють через NAT (network adres translation). Тобто усі пристрої за модемом у провайдера бачаться як один з одною адресою. Модем запам ятовує хто що і куди слав і перенаправляє відповіді на потрібний пристрій.

Провайдери рекомендують підключатись мостом, бо так простіше їм пояснити ламерам як настроїти підключення, так уникають можливих збоїв через глюки роутерів ітп. Проте не так часто роутери глючать. як провад страхується, виключаючи таку можливість.

monte_carlo 17.09.2010 10:29

RIZIK
З вище сказаного Ви хотіли собі Ultra?
0.Цікавитеся чи потягне Ваш модем таку швидкість.
1.Просите техпідтримку поставить профіль 24/3 Мбіт для Ultra! (на якому модем зв'язується з стійкою станційного обладнання)
2.При поточному тарифному плані, наприклад ОГО1+ Ви працюєте тиждень, другий та дивитесь як працює вся ця байда.
3.Якщо все в нормі, переходите на тарифний план Ultra!, але навряд чи у Вас буде швидкість 24/3М. Добре якщо перевале за 15М.
4.Якщо згідно п.2 у Вас погано все працює, НЕЗАБУДЬТЕ НАГАДАТИ ТЕХПІДТРИМЦІ ЩОБ ПОСТАВИЛИ ПРОФІЛЬ ПІД ВАШ ТАРИФНИЙ ПЛАН БО БУДЕ...:mad:
5.Перевірте свої налаштування модема під роутер http://sat-prof.com.ua/showthread.php?t=1312

grairwebywarl 11.11.2010 05:34

Інтернет від Укртелекома

Я переключався через інтернет з 256 на 512, рівно в 24.00 інтернет глюкнув, а в 00.30 включився вже з новою швидкістю. Все працює нормально, але получився ульот, бо тепер мушу сидіти місяць 512/128 за 150гр., і тільки 18.01 - можу переключитись на 512/512наприклад. Треба взнати чи 1Мбіт/512 потяне наш Маневицький укртелеком, 150гр. на таку швидкість це нормально

RIZIK 11.11.2010 06:07

Цитата:

Допис від grairwebywarl (Допис 14182)
Треба взнати чи 1Мбіт/512 потяне наш Маневицький укртелеком, 150гр. на таку швидкість це нормально

Що за байда 1Мбіт коштує 100грн. 2Мбіт коштує 150грн.Що у вас за тарифи такі(лохотрон)

Habib 19.12.2010 11:04

Цитата:

Допис від RIZIK (Допис 14183)
Що за байда 1Мбіт коштує 100грн. 2Мбіт коштує 150грн.Що у вас за тарифи такі(лохотрон)

Я оплачую за свій інтернет 100 грв. швидкість 4 Мбіт. gifts

xoxol4uk 15.01.2011 02:05

http://satsis.info/uploads/posts/201...-14_145947.png
Компанія "Укртелеком" запускає для своїх абонентів послуги широкосмугового доступу "ОГО!" можливість протестувати IPTV, як повідомляє прес-служба компанії. Під час тестування послуги плата за перегляд не стягується.

"Тепер користувачі послуги" ОГО! ", Взявши участь у ТВ-тестуванні, мають можливість переглядати телевізійні канали в цифровій якості на екрані ноутбука або комп'ютера за допомогою плеєра" VLC Media Player ", - повідомляють в компанії. Під ТБ-тестуванням слід розуміти можливість доступу користувачів до контенту ТОВ "Національний контент центр" на період тестування.

Канали, які можна буде дивитися під час тестування IPTV: "Інтер", К1, К2, НТН, "Моя Планета", "Перший канал", "Всесвітня мережа", "Рoccія-РТР", "Euronews", UBR, "Перший Національний (УТ-1) "," Будинок кіно "," Єврокіно "," Enter-фільм "," Enter-music "," MTV Україна "," Мега "," Fasion TV "," Драйв "," Домашні тварини "," Полювання і рибалка "," Час: далеке і близьке "," Теленяня "," Здорове ТВ "," Психологія 21 "," Питання і відповіді "," Садиба "," Telecafe ".

Технічна можливість участі в ТV-тестуванні визначається в залежності від параметрів абонентського обладнання та лінії зв'язку.

Так, щоб взяти участь у тестуванні, потрібно:

1) Перевірити швидкість лінії ADSL-підключення (мінімальна рекомендована - 7 Мбіт / с);
2) Налаштувати WAN-підключення. На сторінці "Мій" Укртелеком "подано інформацію про налаштування модемів D-Link 2500 A1, D-Link 2500 D2-D3, Glitel GT318RI, Glitel GT5802W, Zyxel-P600 HTW2 EE;
3) Налаштувати медіа-програвач.

При цьому перелік абонентських пристроїв, які можуть використовуватися на стороні абонента послуги "U.tv": ADSL-модем "Glitel GT5802W" та ТВ-приставка "Amino 130" з оновленою версією ПЗ. До заміни ADSL-модему на "Glitel GT5802W" для автоматичного оновлення версії ПЗ ТБ-приставки її потрібно включити на 30 хв. При цьому, під час оновлення ПЗ виключати її не можна.

У компанії також зазначається, що перегляд телеканалів по Wi-Fi не буде можливим. Можливість користуватися Інтернетом одночасно з переглядом ТБ залежить від швидкості лінії. Так, перегляд одного телеканалу займає в середньому 7 Мбіт / с, і якщо швидкість на лінії - 15 Мбіт / с, то 8 Мбіт / с залишається для Інтернет-трафіку.

Нагадаємо, в 2011 році телекомунікаційні послуги "білих" провайдерів можуть подорожчати в середньому на 5-10%, на думку директора Телекомунікаційної палати України Костянтина Грицака.

QWERY 03.02.2011 00:35

Інтернет від Інтертелекому

Пропоную в данній темі обговорювати українського 3G провайдера Інтертелеком, писати про нові тарифи та іншу цікаву інфу...

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ATTENTION<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<
Увага з цього місяця у провайдера інтертелеком зявився новий тарифний план. дають 25 гб. трафіку за 150грн. на місяць
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ATTENTION<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<

D-Misha 09.04.2011 19:42

Вибачте за запитання. Хто може пояснити, що сталося???, я вже другий день не можу вийти в інтернет на інтертелекомі....Є причини, в звязку з погодними умовами?

kreshnot 09.04.2011 20:11

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 27580)
Вибачте за запитання. Хто може пояснити, що сталося???, я вже другий день не можу вийти в інтернет на інтертелекомі....Є причини, в звязку з погодними умовами?

В мене теж була така фігня.Модем.Зараз ок.

D-Misha 11.04.2011 13:56

Цитата:

Допис від kreshnot (Допис 27581)
В мене теж була така фігня.Модем.Зараз ок.

Продовжую сидіти в інеті на мобільному... Інтертелеком далі не працює, і як прояснилося, в результаті якихось неполадок на ретрансляційній вишці після бурі (сильний вітер з дощем і снігом),,,яка продовжувалася три дні..
Кажуть, що нині мають виправити ситуацію на краще..

D-Misha 25.04.2011 22:50

Можливо хтось користується такою послугою від Інтертелекома???Чи варто переходити і яка там швидкість???http://clip2net.com/clip/m79385/1303...-clip-15kb.jpgА можливо ця послуга не надається ?А це напевно відноситься до мого запитання !Може хтось дати пояснення????http://clip2net.com/clip/m79385/1303...-clip-76kb.jpg
Не було б звернення якби ставало 1600мб-75гр бо кожен м-ць приходиться доплачувати 20-40гр.......

respect 26.04.2011 07:11

Ця послуга це БЕЗЛІМІТНИЙ ТАРИФ із швидкість близько 153 кб за с. Це досить мала швидкість, хоча чесно кажучи, в мене(Франківська обл.) ця швидкість є максимальною.;) Тільки ось ця швидкість у 153 кб тільки в день, а з 00,00 по 8,00 - близько 3 Мб . Так якшо ти активний користувач нічного інтернету, то переходь, не пожалієш;)
Я сам користуваався такою послугою як ти тепер користуєшся.і мене це не задовільнило, і я вже Близько пів року на ПРОСТОМУ БЕЗЛІМІТІ.
Щось ще цікавить , то пиши:)

D-Misha 26.04.2011 08:50

Ігор, а при переході на послугу Супер безліміт за 99 гр, треба перешивати модем чи ні, бо при переході на Безліміт 1х треба перешивати.... Ігор, а скільки коштує сам перехід на цю послугу??? Я проживаю у Тлумачському районі Франківської обл...покриття нормальне, тай сама вишка під носом ..

slavon 26.04.2011 09:01

D-Misha Скоріш за все ні, бо модем і надалі знаходиться в режимі 3Ж, тільки на день Вам швидкість обрізають
Цитата:

Тільки ось ця швидкість у 153 кб тільки в день, а з 00,00 по 8,00 - близько 3 Мб .

D-Misha 26.04.2011 09:11

Славік, а як на твою думку у порівнянні, Супер безліміт -Мобільний інтернет, по швидкості?І як би ти сам вирішив це питання?

slavon 26.04.2011 09:24

Порівнюєм
Цитата:

Супер Безлимит

Приложение № 2 к Абонентскому договору о предоставлении услуг телефонной связи с использованием фиксированного абонентского радиодоступа стандарта CDMA.

Тарифный план
Супер Безлимит
Стоимость подключения на виртуальную нумерацию
10.00
Ежемесячная абонентская плата
99
Бесплатные МБ вход./исход. трафика (ежемесячно)
неограниченно
Предоставление постоянного IP адреса (ежемесячно)
25.00
Логин: IT, пароль: IT

С 8.00 до 00.00 абоненты получают возможность работать в Интернете со скоростью передачи данных до 153 Кбит/с, а с 00.00 до 8.00 работают по технологии EVDO Rev.A со скоростью передачи данных до 3,1 Мбит/с. В настоящее время переключение режимов осуществляется следующим образом: после 00.00 вам необходимо отключиться от сети Интернет и подключиться заново. Утром отключение от текущей сессии работы в Интернете по технологии EVDO происходит в автоматическом режиме.
http://www.intertelecom.ua/ru/tariff...super-bezlimit
і
Цитата:

Вільний доступ

Приложение № 2 к Абонентскому договору о предоставлении услуг телефонной связи с использованием фиксированного абонентского радиодоступа стандарта CDMA.

Тарифный план
Вільний доступ
Стоимость подключения на виртуальную нумерацию
25
Ежедневная абонплата
(при условии потребления услуг в течение суток)
5
Разовый аванс на услуги связи 100
Объем Мб, включенных в пакет, ежедневно
1000
Стоимость 1 МБ вход/исход трафика, сверх пакета
0,10
Предоставление постоянного IP адреса
25
В данном тарифном плане для поддержания лицевого счета в активном состоянии необходимо проявлять «Абонентскую активность». При отсутствии «Абонентской активности» в течение трех календарных месяцев с момента проявления последней «Абонентской активности», телефонный номер абонента деактивируется в конце календарного месяца, в котором было зафиксировано отсутствие «Абонентской активности», при этом все начисленные бонусы аннулируются.
«Абонентская активность» - оплата абонентской платы, пополнение счета на сумму более 5 грн. с НДС, поступление входящего либо исходящего трафика передачи данных за исключением: отправки SMS на сервисные номера ООО «Интертелеком» или телефонные номера Информационно справочного центра компании, трафика при использовании логина «IT_TEST».

Доступ в Интернет осуществляется при условии погашения абонентской платы за сутки в котором зафиксирована абонентская активность (5 грн.). Абонентская плата снимается только при условии потребления услуг в течение суток. Сутками в данном тарифном плане считается время с 00.00 до 00.00.
Услуга «Ночной Безлимит» не предоставляется.
http://www.intertelecom.ua/ru/tariff.../vilnyi-dostup
Як на мене то дійсно безлімітних тарифних планів в українських CDMA провайдерів немає.

D-Misha 26.04.2011 09:36

Якщо вийде у мене з поповненням на днях вказаної суми, щоб дати заявку з 1 травня на Супер безлімиіт, то перейду на місяць, щоб протестувати ...

sanela 26.04.2011 17:12

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 29041)
Якщо вийде у мене з поповненням на днях вказаної суми, щоб дати заявку з 1 травня на Супер безлімиіт, то перейду на місяць, щоб протестувати ...

Ну давайте, потім поділитесь враженнями, мені також цікаво, бо також сидю на безлімі - інтертелекома.

respect 26.04.2011 17:14

Цитата:

Допис від D-Misha (Допис 29034)
Ігор, а при переході на послугу Супер безліміт за 99 гр, треба перешивати модем чи ні, бо при переході на Безліміт 1х треба перешивати.... Ігор, а скільки коштує сам перехід на цю послугу??? Я проживаю у Тлумачському районі Франківської обл...покриття нормальне, тай сама вишка під носом ..

Перехід безкоштовний, і якщо вишка є то всьо буде норм.РАДЖУ ПЕРЕХОДИТИ:)

D-Misha 26.04.2011 17:33

Ігор, прийшло поповнення на 130 гр... Дав заявку на Супер Безліміт з 1 травня.. Так ,оператор підтвердив що перехід на послугу безкоштовний. На 1 число на рахунку має бути 99гр. Буду пробувати м-ць, далі визначусь, думаю шара буде працювати...

respect 26.04.2011 20:49

Ну да повинно. Якщо можеш допоможи будь ласка з шарою:confused: Пиши у приват

Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:21.

vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010