![]() |
EVOLUTION
Як вводити ключі на evolution master?
Підкажіть мені будь ласка, як вводити ключі вручну в ресивер evolution master? Куди саме входити і що вводити? Підкажіть будь ласка, плиз! За раніше вам вдячний! відповідь чекаю на форум або на E-mail:wake2@yandex.ru |
Пробачте, що ви питали? Нічого не розумію...
Почитайте осьтутетчки: http://sat-prof.com.ua/showpost.php?p=2618&postcount=1 |
Цитата:
http://forum.sat-expert.com/evolutio...-master-4.html |
У темі 3 долучень
Все для Еvolution master.
http://www.alphasat.tv/?t=software_list&category_id=245 |
Дуже прошу дати відповідь на питання поставлене на початку цієї теми, а саме як руками завести ключи BISS в ресівер EVOLUTION MASTER (не ЕVO 700).
|
nekvik, прошити через ком порт!
|
Всі прошивки з BISS ключами на цей ресивер старі (2009 р самі новіші хоч і пишуть, що вони 2015р.) Тому яка різниця через COM порт чи USB. Все одно в тих прошивках немає нових ключив (наприклад на канал "Трофей"). А якщо руками з пульта ??? Ну повинен же в такому, досить навороченому ресивері бути ця функція
|
|
Цитата:
Може всеж хтось знає ??::confused: |
ukrprofСпосіб введення ключів, формату бісс (руками)
Бісс ключ прив'язаний до каналу деякими параметрами. Це дає можливість виключити автоприв'язку ключа (як в голден інтерстар доводиться чекати спочатку 3-5 сек прив'язки) і прив'язку вручну, як це зроблено в опенбокс. Під бісс ключі відведена строго певна область пам'яті. У заводській прошивці вона повністю заповнена різними ключами. Аби додати ключ, необхідно видалити будь-який з тих, що існують. Стати на кодований канал, натискувати pgdn кнопку, натиснути червону і ввести правильний ключ. Просте редагування ключа не дасть ефекту, оскільки параметри прив'язки до каналу не редагуються в ЕМУ. Як варіант додати ключ в ему бісс, можна натиснувши кнопку "додати" (звичайно після видалення непотрібного). Тоді до доданого ключа "пропишуться" параметри каналу, на якому стоїть приймач. |
В тебе заводське пз,якщо так то треба звільнити місце для нового ключа видаливши старий непотрібний,а ключі що на 700 ,що на мастер вводяться однаково
|
У темі 4 долучень
ukrprofІнструкція для Evolution MASTER;)
|
Цитата:
Але все трішички не так. На початку цієї теми, в пості №3, приведені самі свіжіші (за словами автора) прошивки на канали та ключи. Я їх скачав та залив через USB в свій тюнер. Таким чином тепер стоїть версія V3.24, а не заводська та нові ключи. Але ситуація не змінилася. Умовно кодовані канали (наприклад Трофей) не відкриваються. Далі спробував руками добавити або змінити BISS код, але це не вдалося. Стоячи на потрібному каналі кнопка «PAGE DOWN» не видає віконце для зміни ключив. Тому і запитую - як видалити не потрібний, а завести новий ключ? Як зайти в ЕМУ?:confused: |
Цитата:
До речи, в мене така уже є. Та в ній нема згадки про речи які мене цікавлять, а саме - як зайти в ЕМУ та відкорегувати BISS ключи :confused: :)Включення/Додавання ЕМУ до Evolution Master!!! Код HTML:
1. - натискаємо на пульті F1 000 перевіряємо включений у вас Ємулятор. |
Дуже дякую Nalot
Проблема була в тому, що не був включений емулятор (F1 000) Про це писав і Igor1031 (і йому дуже дякую). Я і раніше нашимав F1 000, але робив, мабудь щось не так,тому що надпис про включений емулятор на екрані не з'являвся. А тепер все ОК! Все працює ;) dance Ще раз дуже дякую всім форумчанам, які долучились до моєї проблеми |
Цитата:
То Ви все таки знайшли як ввести ключі саме на цьому тюнері , а то я теж уже тиждень шукаю випробував усі варіанти а толку не має. |
У темі 1 долучень
ключи ,список каналов 4w5E13E (EVOLUTION MASTER )через флешку с моего ресивера.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 13:19. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010