![]() |
Обговорення (проблеми) Ariva
Проблема в работе ресивера после заливки ПО 1.04в8 патч всё работает,но стоит ресивер выключить из сети или клавишей перевести в стенбай:то теперь ресивер становится не работоспособным(постоянная перезагрузка-Welcome----Welcome----....) что нужно предпринять чтобы исправить положение???
Решил проблему таким образом: это только с прошивкой 1.04в8 patch необходимо скачать программу* Ariva HD toolbox V 1.2* в этой программе есть закладка *Ariva Upgrade 551* запустить её и прошить ресивер прошивкой 1.04в7 patch. Всё ресивер готов к работе. |
Обговорення (проблеми) Ariva
Цитата:
|
У мене якраз стоїть 1.04b8 patch все нормально працює проблем з ребутом небуло ні разу ! Приймач працює краще ніж на 1.04в7patch
Моя цитата з іншого форому: З шурою якраз не пробував но покращення видно : Запрацював звук на 1+1 інт. Бісс підтримка стала краще, в 1.04B7 не всі канали можна було прописати в бісс приклад 1+1 інт та Fantasy 9e На 1.04B8 працюють нормально Також можливість групового переміщення каналів, Покращенно редагування каналів та ключів, Значні покращення в USB меню із записом, Виправлено фітч зі звуком. Це те що я побачив Но для мене головна проблема залишилась приймач в режимі DISEqC 1.2 та USALS не працює з DISEqC 1.0 У мене на антені з USALS стоїть 3 голови (Ku, Ku cyr, C) по DISEqC 1.0 працює тільки Ku >:( Можливо у тебе проблема із списком каналів попробуй залити інший список каналів. |
Самі коди можна прописати ?????
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Dobrij denj postavil na ferguson ariva 100 soft 1.05B0 pach i posle viklucenija iz seti Идёт цикличный перегруз.kak uladit etu problemu?tut pisali scto mozna s pomosju утилиты *Ariva upgrade 551* a gde skacat i kak pereinteriovat?za rane spasiba
|
kak evo postavit?esli klucit ferguson on pokazivaet ON-on i ---- i kat sjo vremja ne adns knopka nerabotajet
|
s prosivkoj 1.04B3 pach sjo rabotala kak postavil druguju toze sjo pokazivala no kak viklucil iz seti tak sjo bolse nevozmozna klucit
|
Попробуй поставити софт 1.05В1 програмою ArivaUpgrade
|
nemozna on nenahodit tuner vot tut ranse upominalas ariva update 551 vrode setoj programoj mozna sjo resit no ja nemogu naiti takuju programu
|
Советую не использовать этот софт,так как после выключения (только когда выключать из сети),дальше ресивер переходит в циклическую перегрузку,выключение с пульта к такому явлению не приводит,а проблему можно решить только таким образом:
это только с прошивкой 1.04в8 patch необходимо скачать программу* Ariva HD toolbox V 1.2* в этой программе есть закладка *Ariva Upgrade 551* запустить её и прошить ресивер прошивкой 1.04в7 patch. Всё ресивер готов к работе proboval takoj variant kak tut bila napisana no posle podklucenija kompu mne pokazivaet Sinhronizet STBs....i pod nim Please reset target!i vsjo bolse necevo ne gruzitsa:(( |
Доброго всім дня, підкажіть будь-ласка як можна поміняти екранну заставку в тюнері Ariva 200.
|
У темі 1 долучень
Зміна Лого відбувається наступним чином.
Створіть зображення розміром 720*576 пікселів. Відкрийте програму TMPGEnc . В пункті Video Source (1)вкажіть зображення, а в Output file name (2) місце збереження вихідного файлу. Відмітьте в розділі Stream Type пункт ES (Video Only) (3) і перейдіть до налаштувань Setting (4) http://i39.tinypic.com/20gb9mt.gif Встановіть наступні параметри: http://i42.tinypic.com/34j2jrc.gif В головному вікні програми натисніть Start. Приготування файлу лого готове. Для завантаження файлу використовуємо програму завантажувач для приймачів Євросат Upgrade 2.0.0b UA. Вказуємо Оновити, тиснемо Далі після вдалого з'єднання отримуємо список варіантів оновлення вибираємо Ariva200 і вказуємо створений файл. http://i39.tinypic.com/14xjupu.gif Тиснемо Далі і дочікуємось завершення завантаження. |
hmura Гарно дякую за підказку. Буду експериментувати.
|
Хто знає, як правильно вводити ConstantCw-ключі, в тюнер Ariva 200HD.
Підкажіть будь-ласка де брати ECM, CAID, PMT, SID. |
Як правильно прошити АРІВА 100 НД напешіть будь ласка,а то виключив і більше не загружається,говорили що потрібно прошити бо у тій прошивці була шара,напешіть що у загрузчику нажемати по черзі /ДЯКУЮ/
|
Цитата:
|
доброго дня
підкажіть будь ласка як проключити с тюнера через дисек і мотор дві головки , одни універсальна друга під НТВ якщо можливо по пунктам .... нажати те зробити те а то тюнер тільки купив і повний телепень вньому до цього був опен бокс там таких проблем немає |
Поки нiяк може у наступних софтах виправлять у самого подiбна проблема (мотор Ku+Ku cyr+C Band )
|
Цитата:
добре, а як ти дивишся зараз ,наприклад нтв и С банд ..... компромісу немає ... і якщо можна опиши свої настройки тюнеру тобто від настройок антен до настройок шарингу або може де є вже описано це дякую |
Кручу антену опенбоксом з опена через Loop підключений кабель до аріви В Аріві стоїть Кu порт1 Ku cur порт2 С порт3
|
Цитата:
ясно але це не вихід будемо чекати виправлень в софті :confused: |
трохи розібрався с портами на шаринг
якщо береш шару у одного шаровщика і в нього вказані порти від 7000 до 7017 прописуеш діапазон портів наприклад 7000 7017 конектишся а далі тюнер підхвачує це все діло на одному ридеру а всі останні вільні |
:( Як вводити СТАТИКУ в АРІВА 100 напешіть подробніше
|
звіт
Цитата:
|
Скажіть будь-ласка, хто знає з якими картами доступу працює аріва 200 з патченим П.З. и чи можливий перегляд на ній пакету Bis via 2,6?
Дякую. :confused: |
З якими картами не знаю,а нове ПО пакету Bis via 2,6 має бути на цій неділлі
|
Цитата:
радий був би пройтись по даних посиланнях |
http://s18.rimg.info/208c14c76dbf122...4a4010c7fc.gif В ARIVA100 немає videogart хто знає де є ключі з videogart для ARIVA100 /ДЯКУЮ/
|
Прохання описувати, що в даному дампі!
Ну так,як я "розжовую",що в мому дампі,то шо ще там треба написати!!?? |
Для нового софту 2.05В7 не рекомендують вписувати список каналів від софтів старішого формату, так,як можливі збоі в роботі: відсутність звуку на каналі і будуть відключені де-які функціі роботи тюнера... Це дійсно так!
Так, як утворити заново новий список каналів для 17-ти супутників - це утопія, я адаптував старий список для нового софту. Прийшлося повністю заново редагувати всі ключі в ЕМУ (особливо багато роботи по БІСС ключам,так,як приходиться кожен ключ "прив*язувати" до точноі назви каналу!!!), а також працювати по аудіо функціям. Список получився і ліг під нову прошивку, но лишився баг по нумераціі каналів на кожному супутнику (на табло тюнера відображається нормально!) , як що кому вдасться вилікувати цю проблему,то пішіть ТУТ! |
Коли викликаєш супутник через "ОК" , то список кожного супутника получається не з 1-го каналу по нумераціі, а наприклад з 5286 каналу, чи 2489 і так всі канали в списку з перепутанною нумерацією...
На табло тюнера все без проблем! |
Не дуже зрозумів, но будеш вдома глянь цю ситуацію!
|
Я в списку супутників іх вимикав і потім вмикав, коли "активізовував" старий список на нову прошивку, як що ти це маєш на увазі.
|
|
Цитата:
Питання задаємо ТУТ !! |
Цитата:
1.Зависает навмертво на ДРЕ кодировке,приходит в чувство только после вык.тумблером.???!!! lmy 2.Перестал читать записи с внешнего источника:пишет нет видеокодека lmy 3.Вернув предыдущую прошивку всё нормально,только Медиаплеер-тоже перестал воспроизводить те записи которые раньше воспроизводились???lmy 4.Ну и что теперь делать?:( |
Цитата:
После установки пропатченной версии ПО 2.07В3патч что-то непонятное происходит с ресивером после установки этой прошивки: 1.Зависает навмертво на ДРЕ кодировке,приходит в чувство только после вык.тумблером.???!!! 2.Перестал читать записи с внешнего источника:пишет нет видеокодека 3.Вернув предыдущую прошивку всё нормально,только Медиаплеер-тоже перестал воспроизводить те записи которые раньше воспроизводились??? 4.Ну и что теперь делать? Мова форуму Українська, на російській спілкуємося в "Русскоязычный раздел" |
Читай пост №21 за 22.12 - я написав,що софт глючний!
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 03:20. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010