![]() |
Ремонт (ортона 9500) ?
Залив ключі LISTA_8SATELIT_03_02_2010.dld на свій тюнер.
ПІшла перезагрузка З'явилося BOOT потім - - - - - - - , далі знову BOOT і так по колу... Не реагує на жодні кнопки, на пульт теж. В режим standbay не переходить.:confused: Живлення включав виключав, із кнопками і без - без толку.:eek: Є в кого ідеї??? |
Прошийте з усб флешки. В мануалі є інструкція як примусово загнати в бут режим.
Якщо нема, чи не знаєте, не можете, не хочете - в сервіс :) |
Прошив через СОМ порт - допомогло ;)
Цитата:
До речі свіжі прошивки де сидять? |
Цитата:
|
Цитата:
|
я би радив взалі лити лише те що потрібно і добре розібравшись.ключі і канали не так вже і важко вручну ввести, відредактувати - потім зберегти і знати що воно все підходить одне до одного. ну потратиш годинку мож чуть більше, іноді для відновлення чогось тратиться наабагато більше часу.
|
Порадьте де у Львові можна замінити флеш память на Orton 9500
|
Izotop "Віасат" на Зеленій перед мостом (колишній "Менс"). Відразу коло заправки ОКО
Також питайтесь на радіобазарі. |
Цитата:
|
Флеш ціла. Потрібно було перепрошити.
|
і щось не віриться що на Менсі флешку від Ортона перепрошили!!!!
|
Цитата:
|
Сервісний центр по ремонту Globo/Opticum/Orton 9500.
Знаходиться в м. Тернополі. У кого є проблеми з ремонтом звертайтеся в особисті повідомлення.
|
ukrprof
а скажить,тількі ортона ремонтуете? знайомий хоче купити неробочий дрімбокс 800,поремонтуете? треба міняти процесор |
Якщо приймач куплявся в мене то відремонтую без проблем.
|
Маю opticum 9500HD все працює але чомусь раз в 2-3хв пропадає на пів секунди звук (провалюється) зображення ні!
Також не працює USB вихід !(живлення не подається) БЖ справний без пульсацій! Думаю проц підгорів? |
sat-prof, +5в зразу з проца не подаеться,десь повинен бути транзистор.Провал звуку може бути і від тр-рів і від мікрухи що стоять на виході
|
kreshnot, якщо підключити по скарт думаєте допоможе? (під рукою не маю просто кабелів)
Спробую вечером по hdmi Пробував +5 кидати флеш,все рівно не читає!(не світиться) пробував різні! Причина в софті може бути? |
sat-prof, Треба перешити,а вже тоді копати далі
|
kreshnot, ну добре але як я його перешию якщо його не бачить (не зчитує не заливає нічого)?
Версія загрузчика стоїть : V1.3.01 СОфт : 1.2.76 |
sat-prof,а ще звязки проц-флеш-озу перевiрити не мiшало б, можливо "суха пайка".
|
Цитата:
|
Zhora15, не бачить через ком порт я ж написав!
Проц там такий що ножок не видно! |
Що можна спробувати зробити ще?
|
АХАХА...короче гніздо там де USB було запхане там де COM PORT (фішки співпадають)
Придурки! По цьому фото впізнав... http://mtk.com.ua/technical/img/2011...ticum.9500.jpg |
Ростик, можеш зняти повний дамп зі свого 9500-го для мене?
|
знайшов інформацію на іншому сайті ,S29GL064N90TF104 11 або 13 ніжку з фронту на землю, і прошивай собі через rs232
друзі поділіться, правда це? не хочу запороти флеш пишить Українською мовою |
Прочитав на форумі, що як сипле сигнал то треба замінити 4 конденсатори біля вч блока! І на платі перевірити
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 07:22. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010