![]() |
обговорення opticum 9500 hd
Обговорення opticum 9500 hd
Проблеми,опис,рішення |
Хороший девайс бюджетної ланки, має одноіменних клонів у лінійках Globo та Orton.
Став популярним через наявність езернет порту - здавалось би ідеал для шарінгу. Проте не так все просто... Прошивки на вищезгадані тюнери криві... Є проблеми з перебором ідентів а можливості вибрати вручну - нема. Відповідно дані тюнери покищо НЕ МОЖУТЬ нормально працювати з шарінгом по мережі :( При роботі через СОМ порт з MPCS - проблем немає. Тішить швидка появанових версій ПЗ для цього чуда китайської думки. Проте, покищо розробники в нових версіях міняють старі глюки новими... Багато анонсованих функцій працюють виключно теоретично. |
Рахую з виходом ен1гми2 на цей рес все зм1ниться, об1цяють на ц1 вих1дн1 уже дописати мультизавантажувача
|
Так, але ще треба мати якесь поняття про Лінукс.
|
Щось довго пишуть
Но головне щоб була нормальна |
Софт 1.2.24 крайний, больше не будет?
|
Цитата:
|
Можливо помиляюсь, но думаю, що прикрутити емулятор до енігми в 9500 ніяк не виходить в програмістів. Максимум вже зробили - мультибут. Хочеш і грузишся на стандартній заводській прошивці(з ему), а хочеш грузишся з флешки на енігмі(без ему).
Але толку з тої енігми без ему, адже фішка якраз енігми в її ему(ш@ра). |
я так понял что простой человек с Енигмой не справится будем ждать новый софт
|
Скажiть в яку кодiровку вводити статику? У файлi з ключами прописанi всi biss? В мене в biss тiки 8 ключикi i бiльш не добавиш. 9500 знятий з проiзводства новий софт навряд буде 1.2.24 крайнiй.
|
Цитата:
ПО ще не є досконале . але уже поставив і цілком задоволений:D Емулятор вже прикрутили , а от перевірити шару в роботі можливості нема Хто шукає, той знайде:) |
на візарді йде повне обговорення всіляких прошивок( від різних спеців)
доволі доступно все описано |
Поставив я собі на Оптікум 9500 Енігму2 - дуже задоволений - це найпростіший спосіб отримати ХД-тюнер з Лінуксом (практично Дрімбокс 800 або ІР ВОХ 910) за невеликі гроші, тим більше звик до Енігми - бо довший час користувався тюнером ІР ВОХ 250.
Емулятор працює відмінно - якщо шось хочеться підправити - то прямо з комп"ютера можна підредагувати Софткам або повністю його замінити на найновіший. І шара - не просто добре працює - літає! Але, звичайно, є і маленькі мінуси, які зразу впадають в очі: 1. На люмінісцентному індикаторі не відображаються назви каналів які містять кирилицю, а в режимі "стендбай" замість годинника - просто напис "сліп моуд"; 2. При вибраному режимі виводу відео ХДМІ - СКАРТи нічого не видають і будь-якому випадку не працюють виходи аудіо через пальчики на задній панелі - це дуже не зручно - бо неможливо підключити домашній кінотеатр (акустику 5.1). Не раджу після запуску Енігми на цьому тюнері виймати флешку з ЮСБ-порта - бо не зразу і не завжди вдасться знову її запустити - таке враження що тюнер якось привязується то тієї флешки... |
чи можна без знімання кришки взнати який там тюнер RB ST ? коли стоїть енігма на флешці чи можна її і вінтЮСБ підключати через ЮСБхаб, щоб з вінта дивитись фільми, писати передачі??
|
Цитата:
2.З хабом працює, перевіряв особисто. |
тюнер стоїть EDS-4647FF1A+. поставив дуалбут, енігму2 iscana, все ок але НЕ РЕАГУЄ НА ПУЛЬТ.хто стикався з таким?сьодні попробую іншу зборку енігми.на внутрішній прошивці все працює ок.
|
Цитата:
|
скажіть цінуу у гривнях!!!! плізз!
|
Цитата:
|
собі купив недавно, кульна штука)
|
У темі 1 долучень
Opticum 9500 з втановленою RUnigma2-BASE налаштований для роботи з карткою Xtra TV і іншим.
Ціна 106 дол, 1 рік реальної гарантії. ICQ 413-456-992 |
Хотів завантажити новий дамп для Оптикум 9500 ХД,але була відповідь-Файл перевищує ємність завантаження.То як виложити файл дампа???
|
boris, На якомусь з уплоадів, а сюди посилання на заватаження
|
Цитата:
|
Попробуйте заархівувати дамп іншим архіватором, наприклад 7zip - може в 4 МБайта влізите.
|
slavon, Славко,пробував і зіп, і рар, а не йде.Менші об"ємом(403 хд,4100с)ідуть,а цей ні.Нічого,можливо колись і розширять адміни вложення то тоді і викладу.
|
Я ж кажу попробуйте 7zip - це відносно новий архіватор, з покращеним рівнем стискання та великою кількістю опцій
Цитата:
|
Merged all last active keys by dreamer1983
2.oct.2011 STi7101_03000200_globo_fairy_ps_1.2.63_all_Merge.r ar http://www.sat-universe.com/showthre...=103223&page=6 |
Хочу спитати,не грузиться рунігма....Образ правильний,дуал бут стоїть,флешка швидка...Коли хочу загрузити просто пише boot і все нічого не грузиться...Підозрюю що проблема в ЮСБ ,але на своїй прошивчі флешка бачиться...Раніше мішав хард вставлений в тюнер,але коли я його зняв все грузилося,а зараз нічого не хоче ні Рунігма3 Ні Рунігма бейс,ні просто енігма2,Ні нейтріно,підскажіть в чому може бути загвоздка,чи то вже тюнеру кабздець?
|
Стукай в аську 413-456-992 поможу, на 9500 Енігма2 зараз літає.
|
Цитата:
|
|
vitivan,
Напиши назву яка сама стабільна,і якою ти користуєшся!!! А за остатню ссилку дякую ;) |
Я користуюся Польською збіркою від PKT.
|
привіт усім! проблема така: тюнер не бачить HD канали, все виставляю так як треба в реультаті пропадає верхня шкала"сила" а нижня"якість" стає червона пршивка 1.2.76. перепрошивав на 1.2.63 та скидання на заводські результату не дало,взяв в сусіда АРІВУ всі HD показують.Що з оптікум9500 могло трапитись???
|
Хочу спитати у тих хто має opticum 9500 hd, чи правда що на ньому якість картинки гарна, кажуть що сучасний хд ресивер якщо менше 200$ по вартості то з 9500 не зрівняти???
|
arki, Правда...
|
Цитата:
|
спитав тому що пропонували не так давно нового оптікума 9500 за 580грн:eek:
а ще є людина яка возить ортони 9500 з Польщи... |
Zhora15, У мене mips, поки не жаліюсь...
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 06:45. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010