![]() |
Обговорення українських DTH провайдерів (Віасат Україна, Екстра, Либідь ТБ)
Ваше ставлення до нього?:D
|
Поставив батькам пакет "Сімейний", користуються вже півтора року, пакет не дуже цікавий але я їм доставив ще антену 1,40 на 40Е MPEG4 і стало веселіше. ;)
|
Вчора ставив Viasat twin з конверторами Eurosky Model:EHKF-5110A.
Що хочу сказати, що конвертора з декодером SRT7700 працювати відмовляються. При підключенні двох декодерів ,один з них перестає бачити сигнал. Що характерно з Globo 5000 працюють добре! Все вирішилось заміною конверторів Twin Model:EHKF-3110A. Інформація для фахівців ! |
Viasat ставлю бажаючим і нікому не заперечую дивитись.
Хоча сам і не дивлюсь Viasat.На цих встановленнях є непогані заробітки,чомуб і не поставити людям які бажають платити і дивитись Viasat.Я за (100%). В кого інша думка! Можете поділитись . |
Сашко привіт;) Хоча сьогодні і був у тебе, но ще раз привітаюсь.:o
Я все ж напевно приїду на ту зустріч, бо автолюкс того дня привозить мені товар. Кон"як візьму з собою, адже Петька сидить за кермом. По темі. Всі пищать, корчаться від слова Віасат, но ні разу не бачив на конференціях форумчан, які власне з "файного міста". А було б непогано???:cool: І Віасат багато про себе почув думок зі сторони, а не лишень одних думок прибічників(дилерів) які і так тягнуть в сторону тієї контори.:o |
Якщо Віасат не проте то можу прийти. :o
Але зустріч партнерів, а не прибічників чи навпаки Віасату!!! |
Я нажаль не зміг приїхати, а може і не сильно хотів:o
Хлопаки, хто був на тому тренінгу, про що розказували?:cool: |
чи можна на свойому тюнері(наприклад ОРТОН 9600 ХД)купити їхню карточку(офіційно)дивитись пакет ВІАСАТ .і ще одне чи можна паралельно дивитись канали ,що закодовані в БІСС.та інші види кодувань?
|
жоден з Ваших варіантів неможливий!
Карточка Віасат Україна привязана до ресивера з яким продається, на цьму приймачі неможливо дивитися канали кодовані іншими системами кодуванння. |
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 01:33. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010