![]() |
Проблеми прийому НТВ+HD
часто 3-5 разів на місяць не працює 6 каналів (кіно,спорт,лайф,евроспорт,діскавері,мтв)-нема сігналу...інші 5 каналів норм. Провайдер каже що проблема з обладнанням. Хто знає цє питання прошу поради - тарілка ? головка ? тюнер ? ...:eek:
|
slaviko, а тарілка у Вас якого діаметру??? Наскільки мені відомо на прийом HD каналів від НТВ+ потрібна мінімум 0,8м, а дальше залежить від місцевості, 0,9 м, а по декуди і 1,20 м.
|
Цитата:
|
Цитата:
1. Підстроїти тарілку і конвертор. 2. попробувати поміняти конвертор - в мене була подібно ситуація в одного клієнта з дешевим конвертором на 36Е, але чомусь не йшов ТР 10824мгц. З конверторів раджу ставити Іnverto 3. ну і в самому критичному випадку, якщо 1 і 2 пункт не спрацював - збільшити діаметр антени... |
Цитата:
|
Цитата:
Цитата:
Цитата:
|
це не EPG...кнопка "info" на пульті, зліва невеликі 2 смужки показують силу та якість сигналу, нижче посередині довга смуга % - ії я назвав інформаційна стрічка що вона інформує не знаю, в описі ніц, але якщо вона має хоча б 1-2 % картинка є tvsat-prof
|
Цитата:
...уф розібрався з прийомом нтв+хд може кому згодиться: просто транспондер 12073Н27500 поміняв частоти на 11073Н27496 :) |
Цитата:
|
Цитата:
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 22:53. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010