![]() |
Допоможіть проблема с Jeferson X-008
Всім привіт! прошив на 1.55, тюнер нормально працював! З часом почав сам перезавантажуватися! На дисплеї напис boot! Причина в прошивці? Напис на TV екрані: SW is wrong.Please download again! хочу спробувати прошити через нуль-модемний кабель F-300_Updater_v1.01_ru! Допоможе? Як виправити?
|
serafon,Системну інфу ресіверу хто буде викладати ??? Папа Римський ???
Блін невже так важко скористатися пошуком на форумі ??? Обов'язково треба відкривати тему, писати усілякі дурниці на кшталт Цитата:
|
Добрий день,у мене проблема з тюнером jeferson x-008,проблема в тому що зависає картинка на каналах з biss ключами наприклад такі канали як Перший національний,Інтер,ртр россія.я замітив там де id стоїть однозначний.Будь ласка хто знає допоможіть як рішити цю проблему.
|
ВоваП, можливо просто потрібно прошити?
|
Цитата:
|
ВоваП, Формат БІСС ключів виложіть ... , себто треба розібратись до чого , окрім SID, ще прив'язані BISSи у цьому ресівері...
|
ВоваП, треба на якомусь з каналів( інтер,хокей) змінити частоту на транспондері,наприклад:інтер 11389\хокей 11388.Якщо в бісі прописана частота-міняємо і там.
Такого тюнера немаю,тому пробуй.50х50 |
Канали та ключі на jeferson x-008 підходять з Оptikum Х405!!!
|
Допоможіть залив в тюнер не правильний софт і на екрані такий напис SW is wrong.Please download again! можливо є джитаг на нього або якісь інші варіанти загрузки ріднього ПЗ
|
Цитата:
Звернися до Yaro у ПП |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 21:27. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010