![]() |
Виготовлю печатні плати.
Бажаючим можу виготовити під заказ нескладні печатні плати методом ЛУТ.Від вас файл плати в Sprint Layout. Плати без металізації, просто посвердлені і залуджені.Ціни від 15 грн, ну і залежать від розмірів плати. Вислати можливо Новою Поштою.
Пошта ander133@ukr.net Ася 328001355 |
У темі 1 долучень
Зразки витравлених плат
|
У темі 1 долучень
Andersat, мені одну невеличку потрібно...
Ціна?*Надішлеш укр поштою! |
Плату зроблю, Укрпоштою відішлю, За пересилку ви повинні заплатити.Ціна плати , посвердленої і залудженої буде для вас 17 грн.+пересилка Укрпоштою. Плату зроблю до неділі. Відсилка до вас буде в понеділок. Якщо вас влаштує дана ціна, дайте відповідь.
|
ЩО там на рахунок моїх плат? Треба щось виправити? Я дам все, що треба, аби все було правильно. Обидві плати, до речі, під розйом ЛПТ-мама не з довгими зігнутими виводами, а просто з короткими, ну я так роблю.
Скільки ті плати орієнтовно потягнуть? Дякую. |
Yaro -- на тій платі, що я показав стрілочкою не повинно бути зєднання контактів.? А то ви мені скинули певно по помилці той самий файл, що я вам дав. Ціна на 2 плати буде для вас 15 грн + пересилка за ваш рахунок.
Ася 328001355 -- для більш швидкого реагування.. Від вас потрібно адресу, куди слати. Якщо сьогодні плати витравлю-- то відіслати до вас зможу в пятницю. Відсилка можлива укрпоштою цінним листом, або новою поштою. Sat -Prof -- вам теж зможу мабуть відіслати плати в пятницю. |
У темі 1 долучень
Цитата:
|
Добре, домовилися.
|
У темі 1 долучень
Готова витравлена плата Sat prof. Завтра лиш залишилось залудити.
|
У темі 1 долучень
Готові витравлені плати Yaro. Завтра лиш залишилось залудити. Одна крайня справа трішки дефектна-- не витравилося шматочок доріжки, то я продублюю акуратно дротиком. Я думаю сильно гніватися не будете.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 02:15. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010