![]() |
Якого краще купувати ноутбука, тобто якій торговій марці віддати перевагу ?
Якого краще купувати ноутбука, тобто якій торговій марці віддати перевагу ???
|
Цитата:
Apple,Asus,Sony |
Цитата:
|
arki, як на мене Асер або Соні:cool:
|
sat-prof, в мене делл 610 і реси шию і в неті зара з нього-надійна машина(ірландська зборка).
А це подруга збирається собі купити, порадив теж делла але вона відповіла що вони зара дуже дорогі. Тому й радиться якого придбати... |
Цитата:
|
asus постійна проблема з недоробками....особливо заклинюе петлі...розривае корпус пластмасовий....приходиться міняті за 400--700грн корпус!!
останній корпус який я міняв був 650грн новий в старіших Делл взагалі проблем немае,корпуса там живучи. на рахунок електронноі частини,тут уже як попаде.чипи та інше вмирае у любих ноутах чипи переважно через недоробку охолодження,або через те що не проводять профілактику вчасно. ну і теперішні виробники зацікавлені у недовговічності роботи ноутів,а також іншоі технікі |
Acer норм фірма HP Неражу охолодження храмає Соні тоже норм
|
ukrprofУльтрабук Toshiba Satellite Z30-B-100 працює від акумулятора до 16 годин
Корпорація Toshiba поповнила асортимент ультрабуків моделлю Satellite Z30-B-100, виконаної на основі апаратної платформи Intel Broadwell. У портативному комп'ютері застосований 14-нанометровий процесор Core i5-5200U. Цей чіп має два обчислювальних ядра з номінальною тактовою частотою 2,2 ГГц (динамічно підвищується до 2,7 ГГц) і інтегрований графічний контролер Intel HD Graphics 5500. Максимальне значення розсіюваною теплової енергії одно 15 Вт. Ультрабук наділений 13,3-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю 1366 × 768 пікселів. Можливість установки панелі формату Full HD (1920 × 1080 пікселів) поки, на жаль, не передбачена. В оснащення входять 8 Гбайт оперативної пам'яті DDR3L-1600, твердотільний накопичувач місткістю 256 Гбайт, 2-мегапісельная веб-камера, якісні стереофонічні динаміки, слот для карти microSD, порти USB 3.0 (× 3) і HDMI. Розміри становлять 316,0 × 227,0 × 13,9-17,9 мм, вага - 1,2 кг. Заявлений час автономної роботи на одній зарядці акумуляторної батареї досягає 16 годин. На ультрабук інстальована операційна система Windows 8.1. цінa =1100 євро. |
Я за Acer, надійні машини. Apple гарні але зависока ціна.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 00:34. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010