![]() |
OPENBOX F-500 (горить boot, зависає)
Доброго вечора, шановні форумчане.
Є тюнер OPENBOX F-500. Спочатку при включенні лише мерехтів світлодіод. Залив через JTAG дамп (все пройшло добре). При включенні тюнера він завантажується і веде себе, як справний - включаєть та вимикається, канали переключається, час показує (до телевизора не підключав). Але якщо його вимкнути і знови вімкнути - то прошивка "злітає" і він знову мерехтить своїм світлодіодом. Спробував під час першого включення (коли він працює) прошити його через COM. Прошивка пройшла не до кінця - пройшли перші проценти, потім появився напис на табло "Er-(проценти)" та потім "Pr-00" - тут тюнер завис. Програма написала помилку "Тюнер не відповідає". Після цього тюнер при включенні пише boot і мерехтить світлодіодом. Прошиває то написа на таблі "Pr-00". Напруги з блока живлення - нормальні. Перевірив живлення на CPU, RAM I FLASH - є. Спробував продзвонити зв'язок між CPU, RAM I FLASH - є. Спробував пропаяти феном CPU, RAM I FLASH - нічого не дало. Як я розумію на останньому етапу процесу прошивання відбувається запис флешки. Тюнер зависає на написі "Pr-00". Але він перед цім її зстирав. Таке враження, що він не може її записати. Але через JTAG я записав флешку без проблем. Але після перезапуску тюнера прошивка пропала. Потрібно меняти FLASH? Але чому я її можу записувати через JTAG? |
Однозначно флеш.
|
Зараз спробую замінити M29W160EB на S29AL016D70TF102 (з GLOBO 8010A).
Та дивно - чому вона через JTAG прошивається, а через СОМ - ні. Може не в ній діло... |
Не допомогло:) Після JTAGa при першому включенні - все ОК. Включив-вимкнув і знову включив - мерехтить зелений світлодіод і все. Флешка ні при чому.
|
Це лог з програми JTAG_UP:
Код:
Init JTAG |
Цей лог був отриманий в програмі STiControl 0.50 при попередній прошивці на попередній флешці:
Код:
reset system |
Флеш поставив криву, не з тим сектором загрузки (треба 29W160ET) від глобо не піде.
І перевірити звязок проц-флеш. |
Цитата:
Невелике доповнювання - Прошивка "спадає" після зняття и подачі знову напруги на тюнер. |
Цитата:
|
Справа в флеші 200%
Поставив з нижнім сектором, така категорично не годиться. Підходить від Samsung S300,9400 http://monitor.net.ru/forum/openbox-...fo-362812.html |
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 05:08. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010