![]() |
Оловоотсос. За чи проти.
Всім доброго вечора. Хочу купити оловоотсос, щось типу цього або цього. Хто користується, що може про такі сказати, може є нюанси які потрібно знати. Може порадить щось інше. І взагалі, що варті вони того, чи поможе воно випаяти, наприклад, ВЧ тюнер сатресівера. Чи кращий результат вони дають, ніж мідна опльотка.
|
Купуй вже тоді краще оловоотсос з паяльником -2 в одному! Окремо отсос мені здається не практично- спочатку грієш олово паяльником а потім збераєш отсосом .А так в паяльнику вже вмонтовано отсос -тільки прогрів олово і зразу клац і все. Якщо ні то тоді опльотка.Можу помилятися звичайно.Послухаємо людей з більшим досвідом!
|
Цитата:
|
а я користуюся і олововідсосом, і плетенкою, просто хто до чого привик)) не все допомагає плетенка , ну і не все допомагає олововідсос.
|
аналогічно-оловоотсос+плетенка+різного калібру голки зі зрізаним гострим кутом.
|
Отсосом-петровичом користуюсь більше 10 років щодня маю і прості механічні та комбіновані з паяльником .Це просто не заміний інструмент випаюючи ТДКС СКВ мікросхеми та інше.Економія часу і просто якісна робота ,опьоткою не користуюсь . Більше подобається простий отсос механічний .Також використовую голки шприців 0.8 діаметром для мікросхем.
|
Користуюсь простим механічним олововідсосом вже давно, але не завжди підходить і приходиться або плетінкою або голками користуватись. А ось зараз придбав собі фена і самостійно зібрав схему керування і запхав в корпус, та тільки ще не перевіряв у рорботі - відсутні насадки і не знаю де купити. Може хто підкаже..?..ось такі потрібні
https://www.nikom.biz/index.php?globo=A&info=A224012 |
Замовив такий. Подивлюсь що з того буде. А то час від часу випаяти якусь многоножку, а ще з припаяним корпусом, ідуть нерви, мати, і не завжди получається нормально.
|
ого.... дешевше не знайшов?
|
sat78, не знайшов. дешевше тільки без нагріву. питав одного мужика на рахунок того, він казав, що ті без нагріву до с@@ки.
|
| Часовий пояс GMT +3. Поточний час: 23:44. |
vBulletin 3.8.4 ; Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010