Райан Гіггз завершив кар'єру футболіста

«Олд Траффорд» попрощався з Неманьєю Відічем і Гіггзом-гравцем
Великий валлієць, легенда «Манчестер Юнайтед», який віддав клубу 25 років свого життя, Райан Гіггз в останній раз вийшов на полі «Олд Траффорд» в якості гравця. Сталося це у матчі проти «Халл Сіті» на 70-й хвилині. Стадіон приймав нині виконуючого обов'язки головного тренера команди оваціями.
Його «МЮ» виграв, завдяки двом голам 18-річного Джеймса Вілсона, вперше зіграв на «Олд Траффорд». Це нове покоління «манкуніанців», тих для яких Гіггз був завжди, і в яких зараз він, як тренер повірив.
Після матчу Райан Гіггз з мікрофоном у центрі поля дякував вболівальників і звернув увагу, що сьогодні вони побачили майбутнє клубу. Але вболівальники стоячи прощалися з його справжнім і великим минулим. «МЮ» проводжали багаторічного капітана Неманью Відіча, який наступний сезон проведе в «Інтері», і звичайно, прощалися з Гіггзом-гравцем, вже сивим і зі зморшками, але по -, як і раніше, великим і здатним грати на високому рівні.
Це ті, кого в Манчестері будуть любити завжди. Гіггз ж просив любити всю команду:
«Я хочу просто сказати величезне спасибі від всіх гравців і всього тренерського штабу за те, що ви підтримали нас у цьому році, - звернувся до вболівальників Гіггз. - Особливо дякую Неманье, який йти від нас в цьому році. Ми бажаємо йому успіху далі.
Так, ми знаємо, це був важкий сезон, але ви завжди підтримували нас і я сподіваюся, що наступний сезон буде для нас успішним. Я хотів би попросити підтримувати нас. Сьогодні ви заглянули вперед у майбутнє і побачили, що ми хочемо зробити. Ми ніколи не стоїмо на місці. Ми даємо шанс молоді і намагаємося грати у футбол, який би подобався вам»