Перегляд одного допису
Старий 15.05.2014, 16:02   #9
Nalot
Moderator

Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
Типово

Макс Бурсак битиметься за титул WBC Silver в Монако
Українець Макс Бурсак і британець Мартін Маррей розіграють пояс WBC Silver в середній вазі.
Бій відбудеться 21 червня о Монако.
Слід зазначити, що в даний момент титул WBC Silver належить данцеві Патріку Нільсеном, однак він змушений зробити його вакантним,оскільки оскаржить титул тимчасового чемпіона WBA, яким володіє росіянин Дмитро Чудінов.
У рейтингу Всесвітньої боксерської ради Маррей займає четверту сходинку, а Бурсак - 25-ю.
Усик наступний бій проведе 31 травня в Одесі проти аргентинця
Сезар Давид Кренс в червні 2012 року вже приїжджав в Україну і достроково поступився українцеві Дмитру Кучеру (нокаутом у третьому раунді)
Аргентинець Сезар Давид Кренс (21-8,13 КО) на прізвисько El Ruso ("Російський") стане наступним противником олімпійського чемпіона з боксу у важкій вазі українця Олександра Усика в його четвертому бою на професійному рингу. Про це повідомляє прес-служба промоутерської компанії К2.
Поєдинок Усик-Кренс повинен відбутися 31 травня в одеському Палаці спорту.За свою кар'єру Кренс зустрічався з багатьма іменитими боксерами - Павлом Колоджеем, Уго Ернаном Гараєм, Йоаном Пабло Ернандесом, Рудольфом Краєм та іншими.
У червні 2012 року Кренс вже приїжджав в Україну і достроково поступився українцеві Дмитру Кучеру (нокаутом у третьому раунді).
Нагадаємо,в кінці квітня Усик здобув переконливу перемогу над Беном Нсафоа у своєму третьому бою на профі-рингу в андеркарді поєдинку Володимир Кличко - Алекс Леапаї.
Хан боїться, що бій з Мейвезером так і не відбудеться
Британець Амір Хан (29-3, 19 КО) все ще марить поєдинком з Флойдом Мейвезером (46-0, 26 КО), але підозрює, що такої зустрічі не буде.
27-річний екс-чемпіон світу в 1-м напівсередній вазі Амір Хан переживає з приводу того,що у нього не так вже багато шансів зустрітися з найсильнішим боксером світу Флойдом Мейвезером-молодшим.
"Я думаю, що час закінчується. Я трохи переживаю за те, що такий бій не відбудеться. Водночас мене радує той факт, що світ чудово розуміє, що це відбудеться не з моєї вини, - ділиться думками Амір Хан. -Я дуже хочу цього бою і дуже засмучусь, якщо мені так і не вдасться зустрівшихся з найсильнішим бійцем у світі. Якщо він не готовий або не впевнений у своїй перемозі, значить бою не буде. Навіть якщо громадськість буде вимагатися такої зустрічі, останнє слово все одно буде за ним.
Nalot зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням