Перегляд одного допису
Старий 24.06.2014, 09:58   #566
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Перемир'я по-терористичному: напад на кордоні і блок-пост...
24.06.2014 09:47

Бойовики не дотримуються умови перемир'я і продовжують обстрілювати блокпости сил АТО на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні керівника Центру військово-політичних досліджень Дмитра Тимчука.

"За оперативними даними групи «Інформаційний Опір», не дивлячись на вчорашню обіцянку виконувати умови перемир'я на Донбасі, терористи продовжують зривати мирний процес врегулювання ситуації", - зазначив експерт.

Зокрема, вночі обстріляли блокпост сил АТО в Луганській області. Обстріл вівся з автоматичної стрілецької зброї.

Окрім того, зазначає УНІАН, внаслідок обстрілу бойовиками пропускного пункту "Ізварине" частина державного кордону України залишилася незахищеною. Про це вже розповідає журналіст Юрій Бутусов.

"За даними джерела у штабі АТО, в результаті масованого обстрілу терористами прикордонного пункту "Ізварине", підрозділ прикордонників покинув прикордонний перехід. Тепер в районі "Ізварине" дірка в кордоні. Наша авіація і артилерія не працюють - адже йдуть мирні переговори...", - написав журналіст.
Експрес онлайн..