Перегляд одного допису
Старий 02.07.2014, 21:11   #5
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

«Інтер» запускає новий проект «Щастя з пробірки»

За даними статистики, майже кожна п'ята пара в Україні - безплідна. Телеканал «Інтер» спільно з клінікою «Надія» розпочинає унікальний документальний проект «Щастя з пробірки». Команда програми готова підтримати тих, хто вже зневірився і опустив руки. Вона береться за найскладніші випадки, які здаються безнадійними.

«Якщо ви мрієте, щоб у вашій родині народився настільки бажана дитина, але стати батьками поки не вдається, хоча б унаслідок того, що на необхідне лікування не вистачає грошей - ми готові вам допомогти! - Говорить продюсер програми Софія Чемерис, - Мені дуже зрозуміло стан і горе таких жінок, тому що я сама пройшла через горнило цієї біди ... Для мене наш проект - дуже особистий ».

В рамках проекту українським родинам буде надана можливість одержати настільки очікувану допомогу на ексклюзивних умовах. Команда «Щастя в пробірці» впевнена, що такі сім'ї не можна залишати наодинці з їхнім болем і відчаєм. А приклад особистих історій та досвіду, який отримали герої програми, можливо, додадуть сил тим, хто вже втратив віру в те, що можуть стати мамою і татом.

Для участі у проекті відправте історію своєї родини і розкажіть про свою мрію стати батьками на електронну пошту dity@inter.ua
У листі необхідно вказати своє ім'я, прізвище, вік і місто, в якому ви проживаєте. Якщо у тих, хто хоче звернутися за допомогою і стати учасниками телепроекту «Щастя в пробірці» немає можливості користуватися електронною поштою, слід зателефонувати за телефонними номерами 098 198 1818 або 098 198 1919.