Перегляд одного допису
Старий 21.07.2014, 20:35   #11
arki
Передовик

Дописи: 843
Ukraine
Мій ресівер: Openbox S2HD PVR
Типово

Синоптик розповіла, якої погоди чекати в найближчий тиждень

Погода тижня 21-27 липня буде визначатися коливаннями атмосферного тиску.
Про це повідомила головний метеоролог порталу Оpogode.ua Наталія Діденко.
«Перша половина її - тиск буде низьким, а, починаючи з середини, очікується його істотне зростання. З понеділка по середу в Україні, в більшості областей, ще можливі локальні, ймовірні, короткочасні грозові дощі. Зазвичай при дощах атмосферний тиск падає, температура повітря буде достатньо комфортною - в межах 23, 28 градусів. Ну і, звичайно, традиційно тепліше, до 30-ти - в південній частині та на сході», - розповіла вона.
При цьому синоптик зазначила, що в середу в західних областях стовпчики термометрів навіть можуть впасти до 18-23 градусів.
«У Києві також перша половина тижня буде, як я вже сказала, як і у всій Україні, з низьким атмосферним тиском, з локальними грозовими дощами і відносно комфортною температурою повітря, 25-26 градусів. Починаючи з середи-четверга, атмосферний тиск з низького перетвориться на високий, опади припиняться, буде переважати суха повітряна маса і відповідно температура знову почне підвищуватися, тобто спека візьме реванш, знову в більшості наших областей передбачається 25-30, а місцями до 32-33 градусів», - додала вона.
«Оскільки ми вже згадали про суттєві коливання атмосферного тиску, не зайве нагадати всім, у кого проблеми з тиском артеріальним, як завжди, піклуватися про своє здоров'я», - попередила синоптик.