Перегляд одного допису
Старий 31.07.2014, 18:18   #703
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Підрозділ "Азов" готує спецоперацію проти "сепараторів"
31.07.2014

Після взяття міста Старий Світ спецпідрозділ МВС "Азов" готується до чергової операції. Про це повідомив заступник командира батальйону "Азов" Ігор К. у відповідь на телефонний дзвінок Укрінформу.

Він розповів, що ротна тактична група батальйону "Азов" була надіслана на допомогу 39-ому батальйону територіальної оборони із завданням звільнити місто Новий Світ.

"Група розвернулася вранці позавчора. Для того, щоб запобігти нашому висуванню по нас "сепаратори" нанесли удар "Градом". Але не влучили і не завдали шкоди. Потім організувала атаку їхня піхота, але ця атака теж була відбита. Після того ми перейшли в наступ, а далі відрізали їх від міста Новий Світ. Ми переважали в живій силі однозначно. Не понесли жодних втрат. У нас немає ні поранених, ні вбитих. Місто було вільне. Ми його зачистили. Воно абсолютно не ушкоджене, і на сьогодні там усе працює. Таким чином найближче місце, де є "сепаратори", - це Горбачево-Михайлівка", - сказав Ігор К.

"Зараз ми готуємо наступну операцію. Ми будемо воювати стільки, скільки буде потрібно. Іншого вибору у нас немає", - додав він.

Заступник комбата акцентував: українські бійці воюють не з сепаратистами.

"Ми воюємо з Росією. Ресурсів там людських і матеріальних, більше ніж у нас. І я цілком погоджуюсь з думкою про те, що ми маємо вибити усіх сепаратистів до одного, щоб Росії не було кому допомагати. Але наших сепаратистів там уже й так не так багато. А російських - не менше половини", - зазначив він.
За словами командира батальйону "Азов", армія готова воювати як ніколи.

«Добровольчі батальйони завжди були готові воювати. Зараз навчилися воювати. Відповідно зараз все тільки починається. Але більше я говорити не можу. В мене вийшов час ", - завершив розмову, що не тривала й трьох хвилин, Ігор К.

Експрес онлайн.