Перегляд одного допису
Старий 26.08.2014, 00:56   #483
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Стаховський у першому колі покинув US Open

Українець програв Андреасу Сеппі з Італії.

Український тенісний десант на Відкритому чемпіонаті США втратив першого представника. Сергій Стаховський, який займає 93 місце в рейтингу ATP, поступився в трьох сетах італійцю Андреасу Сеппі з Італії (25 рейтинг ATP).

Зустріч тривала 1 годину 55 хвилин. Стаховський зробив 6 ейсів, 5 подвійних помилок і реалізував один брейк-поінт з 17-ти. Загальний рахунок матчу: 3:6, 1:6, 4:6.

Зазначимо, що українець і італієць раніше грали один проти одного: перемогу в 1/8 фіналу на турнірі в Ніцці в 2010 році здобув Стаховський, перегравши італійця 7:5, 6:3.

Перед стартом турніру Сергій Стаховський привітав усіх українців з Днем Незалежності. Для цього він з прапором України вийшов на проїжджу частину однієї з вулиць Нью-Йорка і передав усім фото-привіт.

"Україно вітаю тебе з Днем Незалежності!! Ти найкраща країна в світі !! Я пишаюсь тим що я народився у Києві,тим що я Українець !! Дякую моїм батькам що вони виховували мене поважати людей та пам'ятати де твоя земля. Дякую моїй дружині за те що вона мене сприймає таким я є.

Я перепрошую це лозунг не дуже вдалої помаранчевої, але він дуже доречний у ці дні ... РАЗОМ НАС БАГАТО, НАС НЕ ПОДОЛАТИ !!!"

Від України на турнірі US Open залишилися Еліна Світоліна, Ілля Марченко, Марина Заневська та Леся Цуренко.