Кузнєцова вийшла у друге коло China Open. ТЕНІС
Росіянка Світлана Кузнєцова вийшла у друге коло турніру в Пекіні. Її суперниця словачка Даніела Хантухова, програвши перший сет, незабаром після початку другого відмовилася від продовження боротьби.
Пекін (Китай)
Турнір WTA China Open
Призовий фонд 5 427 105 доларів
Відкриті корти, хард
Одиночний розряд
Перше коло
КУЗНЄЦОВА (Росія) - Хантухова (Словаччина) - 6:2, 1:1, відмова
Рейтинг WTA. Світоліна - 33-я, Цуренко - 93-я
Українки покращують свої позиції в табелі про ранги
Півфіналістка «Прем'єра» в Ухані українка Еліна Світоліна поліпшила свої позиції у рейтингу WTA. Тепер перша ракетка України - 33-я в світі.
Чотири кроки вперед зробив і Леся Цуренко, її номер у рейтингу зараз 93-й. Просунулися вперед порівняно рейтингом тижневої давності і Марина Заневська з Анастасією Козлової.
У першій десятці відразу кілька перестановок.
Фіналісти турніру в Ухані, представниця Канади Ежені Бушар, піднялася з 9-го на 7-у сходинку табеля про ранги. Ана Іванович з 10-ї позиції перемістилася на 9-ю. А ось Анжелік Кербер тепер замикає 10-ку кращих. П'ятірка лідерів залишається незмінною.
Росіянин Теймураз Габашвілі і Михайло Кукушкін з Казахстану, які виступають в парному розряді, в матчі першого кола турніру в Пекіні програли голландцеві Жан-Жюльєну Рожеру і румунові Хорі Текеу - 2:6, 3:6.
Пекін (Китай)
Турніри China Open ATP
Призовий фонд 2 500 470 доларів
Відкриті корти, хард
Чоловіки
Парний розряд
Перше коло
Рожер/Текеу (Голландія/Румунія) - ГАБАШВІЛІ/Кукушкін (Росія/Казахстан,2) - 6:2, 6:3