|
Moderator
Дописи: 1.847
Ukraine
Мій ресівер: GI Phoenix(Фенікс)28,2-90E+Т2.
|
Пам'яті Кузьми:
Вашій увазі - найяскравіші цитати відомого українського музиканта.
1. Чим більше хочеш взяти від життя - тим менше вона дає тобі .
2. Люди ! Гарного вам дня , хоча я навіть не знаю , що
майже те ж , що на волі - ікра червона .
3. Ну і чому завжди так, що життя нас відпускає , - Кузьма працював над новою піснею.
4. Хамство - це кал , який виходить через рот !
5. Колись Чехов сказав дуже життєву річ : кожна дія , яку ми робимо зараз , вже в цей момент впливає на наше майбутнє. Можна опустити руки , сказати : немає грошей , немає бажання ... А можна засукати рукава і вже зараз починати плекати своє майбутнє!
6. Вважати дати - це ідіотська традиція!
7. Google помер після питання : " Де в
не треба , то обов'язково цим скористається якийсь хер зі
сам себе не зможеш ти почути , якщо душа в тобі живе вже .
8. Справжнім друзям не забудь , подзвони ! Бо добре чи погано , з тобою завжди вони ...
9. Наше тріо було настільки різнопланове в іміджевому плані , що , подивившись на нас , одночасно хотілося плакати і ригати .
10. Якщо у вас
з вазеліном , а
головне - не срать тим , хто навколо тебе .
11. Моя свідомість прокинулася в вагоні від усвідомлення того , скільки живих істот і в яких позах може транспортувати цей вагон .
12. Які ви жінки все-таки примітивні . Франція одна у вас в голові!
13. Мій будинок - єдине в світі місце , де мене люблять і чекають незалежно від того , хто я і скільки отримую . Я ніколи не зраджу близьких мені людей.
14. Здається , що це було так давно , коли в руках тримаю цей альбом . Нам було абсолютно все одно , маючи нічого мати все ... За гроші не купити тільки час , і воно на кого взагалі забило.
15. Помітив , що для того , щоб зробити людину щасливою , не потрібні якісь величезні простори . Досить включити фантазію і облаштувати той мінімум , який вже є, щоб відчувати себе краще.
16. Поки китайці будували Велику деякий час вони винайшли порох , папір і купу всяких різних речей. А українці тим часом винайшли дачу , досі думають , що з
плечі , є надія на те , що він просто не доплюнул на того , хто йшов перед тобою .
17. Краще бути оптимістом , який нічого не знає , чим загинатися і ростити собі горб від того , що навколо одні проблеми.
18. Якби нинішній Кузьма побачив тодішнього Кузьму , сказав би : " Хлопець , стисни зуби . Через двадцять років все буде зашибісь ! ".
19. Міняйте світ на краще , піклуйтеся про нього , тому що ви в ньому живете !
В аварії поранення отримали ще дві жінки , водій молоковоза не постраждав.
За попередніми висновками ДАІ , водій молоковоза не винен у ДТП в результаті якого загинув музикант Андрій Кузьменко .
Якщо не фейк то дуже шкода, напевно сама здорова людина в українському Шоу-бізнеса.
Вічна пам'ять! Пішов справжній син українського народу!!!
Востаннє редагував Nalot: 02.02.2015 о 21:56.
|