Прощай ТВІ, один з провідних каналів України згортає мовлення через позицію власників
Все відбулося молнієносно, розгубленому колективу заявили, що всіх звільнено. За чутками Жванія посварився з партнером і канал зливають.
ТВі терміново закривають.

23 березня телеканал ТВІ припиняє роботу. Про це Патріоти України довідалися з повідомлення «Телекритики», що писалається на інсайдерську інформацію. Колективу повідомили, що 20 березня, у них останній робочий день, канал закривається і з понеділка вже не буде ефірів.
При цьому поки невідомо, чи будуть виплачені співробітникам борги по зарплаті мінімум за три місяці. Інформацію підтвердив і український дипломат, колишній генконсул України в Стамбулі Богдан Яременко.
«Вранці запросили на понеділок в ефір ТВІ, а через пару годин подзвонили, вибачилися – з понеділка канал припиняє існування. Особисто мені шкода. Всі знають, що канал лихоманило, але там працюють високопрофесійні цікаві журналісти. І всім їм, з ким мені довелося і не довелося попрацювати, хочу висловити підтримку і симпатію », – написав він на своїй сторінці в Facebook.
За даними «Телекритики», 11 березня керівництво каналу ТВі запропонувало більшості працівників написати заяви про безстроковій відпустці через технічні проблем каналу і відсутність фінансування.
За словами журналістки, яка працювала в програмі новин каналу, на ТВі залишилося працювати близько 20% працівників. Протягом декількох місяців співробітникам не виплачували зарплату. «Начебто пересварилися два наших інвестора: один з них – Давид Жванія, іншого ми не знаємо», – розповіла журналістка.
Джерело: