Перегляд одного допису
Старий 13.04.2015, 23:12   #914
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Залізний боєць Михайло Ляля: Мамо, обіцяю, я стану на ноги

Старший солдат 24-ї окремої залізної бригади ім. Данила Галицького був важко поранений під під Дебальцевим. Лікарі змогли врятувати 22-річному хлопцю життя, а от вилыкувати наявними засобами не зможуть.

Михайло уродженець невеликого села Свидниці Яворівського району Львівської області. 12 лютого – старший солдат Ляля був важко поранений під час артобстрілу під Дебальцевим. Хлопець отримав травму хребта, голови, множинні переломи ребер, в нього покалічені руки та пошкоджено око, повідомляють Патріоти України.

Ледве живого юнака доправили в реанімаційне відділення дніпропетровської лікарні. Пізніше, переправили до київського військового шпиталю. Як тільки боєць вийшов з коми, відразу знайшов в собі сили та мужність заспокоїти заплакану мати й пообіцяти їй, будь що стане на ноги…

– Сподіваюся, хтось з влади почує, прочитає або побачить, що сталося з моєю дитиною і змилосердившись, допоможе нам врятувати його, – розповідає мати, яка вже більше місяця разом з батьком Михайла ні на крок не відходить від дитини. – Ми прості селяни й не маємо грошей на важке лікування та реабілітацію за кордоном.

Тітка військовослужбовця, дізнавшись про страшну біду теж не залишилися осторонь. Наталя через Патріотів звернулася до всіх журналістів України з проханням не залишатися байдужими до біди їхньої родини й розповісти про те, що сталося з Михайлом:

– Я вже багато часу навіть спати не можу від горя. Батьки нашого Михайла живуть дуже бідно, тому продають з хати все, що мають аби хоч якось допомогти своїй дитині.

У рідному краю Героя друзі, однокласники, земляки та бійці 24-ї бригади теж почали збір коштів на лікування. Допомогу виділила і місцева влада. Проте цих грошей не вистачить щоб поранений знову повернувся до нормального життя.

Патріоти України звертаються до всіх: Михайло заплатив дуже велику ціну за те, що захищав нас з вами. Будь-ласка, допоможемо молодому хлопцю всією країною!

Номер картки Приват Банку: 5168 7420 1926 1324. Одержувач Батько Героя: Василь Ляля.

Автор: Інна Орлова

Джерело: