Офіційно. Ленс підписав з «Сандерлендом» чотирирічний контракт
Гравець збірної Нідерландів змінив Україну на Англію.
Вінгер національної збірної Нідерландів та київського «Динамо» Джермейн Ленс в середу 16-го липня офіційно став гравцем клубу англійської Прем'єр-ліги «Сандерленда». Сайт «чорних котів» повідомляє про закінчення чотирирічного контракту з футболістом.
Спортивний директор клубу Лі Конгертон так прокоментував цей трансфер:
«Ленс – дуже швидкий і націлений на ворота гравець. Він добре рухається на полі без м'яча, ми в ньому знайшли саме ті характеристики, які нам були необхідні на цій позиції».
Інформацію про перехід гравця підтвердив і офіційний сайт «Динамо».
«Нападник «Динамо» Джермейн Ленс уклав контракт з клубом англійської Прем'єр-ліги ФК «Сандерленд».
За два сезони виступів у київському «Динамо» Ленс разом з командою став чемпіоном України і двічі володарем Кубка України. У чемпіонаті України нападник провів 49 матчів, забив 10 м'ячів, у Кубку України 10 матчів, 1 гол в єврокубках 19 матчів, 5 голів.
Футбольний клуб «Динамо» дякує Джермейну Ленсу за вагомий внесок у досягнення клубу та бажає успіхів у подальшій футбольній кар'єрі».
Ленс попрощався з «Динамо» українською мовою. На своїй сторінці в Facebook офіційно попрощався з київським «Динамо». Голландець не тільки подякував керівництву клубу і побажав удачі Сергію Реброву, а робив це досить оригінально, повторивши своє звернення українською мовою:
«Велике дякую Президентові Суркісу за цей фантастичний досвід з Динамо Київ і за те, що дозволив мені продовжити кар'єру в Прем'єр Лізі разом із Сандерлендом. Я чудово провів час у Києві, завоював 3 титули, і я бажаю всього найкращого моєму тренеру Реброву і моїм товаришами по команді в майбутньому сезоні Ліги Чемпіонів!»
Востаннє редагував симчич: 16.07.2015 о 19:40.
|