Перегляд одного допису
Старий 12.08.2015, 10:19   #548
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Пашинський порівняв організованість сил АТО і ворогів

Більшість провокацій з іншого боку фронту – це непланові хаотичні дії банд. Про це заявив голова Комітету ВР з питань національної безпеки і оборони, заступник голови фракції ("Народний фронт") Сергій Пашинський.

"Я хочу застерегти від панічних настроїв. З того боку немає однорідної маси. Більше половини провокацій - це непланові провокації, це хаотичні дії банд. Не треба впадати в паніку. Ми їх творимо самі, всі ці сценарії… Вони у нас в голові, а потім це виливається на вулиці.

Мені навіть дзвонили деякі "діячі" з депутатським мандатом і кричали: "Порошенко здав Маріуполь, всьо пропало"… Я прошу – люди, майте повагу до нашої армії!", - каже Пашинський.

За його словами, апокаліптичних сценаріїв наразі нема, додає 5 канал. "Наша армія, слава Богу, стоїть і добре нас захищає, досить ефективно і ми це будемо покращувати. Я не хочу малювати апокаліптичних сценаріїв. Нас вже як державу за останні півтора роки поховали разів двадцять", - твердить нардеп.

Нагадаємо, більшість військовослужбовців, призваних до лав Збройних сил під час третьої хвилі мобілізації, будуть звільнені у запас впродовж вересня.