Цитата:
Допис від RKT12005
При будьякій конкуренції треба цінити свій труд,не опускайте себе нижче плінтуса,не прошивайте просто дампами,скачаними із інтернета,доробляйте списки каналів і до Вас потягнуться люди.5 чи 20 гривнів смішно,я ціню свій труд,тому роблю качественно.30 гр.-прошивка,650-700 гр комплект на 3 спутника.За сам інтернет треба платити 100 в місяць.В ОБЩИМ получається 20-40 установок в місяць і 15-20 пршивок.Сумська область.Цініть свій труд.
|
Я повністю з тобою згоден. Дампи власні роблю на що можу. За прошивку беру 20. Більше не хочу, щоб не обзивали здирщиком. Та нехай головне ніхто не жаліється і клієнти як є, то постійні. Установка антени - все залежить від комплектації і від обстановки. Не люблю жмотів і тих, хто занадто економить, бо куплять самі якись Echostar а потім питають чо то не робить, чо настройки злітають. Також мені потрібна нормальна обстановка. Не люблю коли хтось каже яяк мені шо робити настроювати чіпати. То кажуть лиши і не настроювати вже більше, бо часу нема. Чуєте сигнал на Амосі - 40% по Глобо і не настроюй. А потім буде на себе пиняти. В загалі випадки бували різні, деколи приїхав встановлювати вечером, мене завезли самі, нормально полспілкувався, даже кави попив - о це нормальні клієнти навіть за установку спустив пару гривень. А так як попадаються жлоби - то ше більше дру - не люблю таких..... Установок на місяць є трохи, але небагато. В основному прошивка, ремонт.... Вистарчає за інтернет заплатити купити шось до компа, до дому....Правда це лише моє можна сказати хобі, я вчуся ше на програміста, а так підробляю...