Володимир Кличко поступився Тайсону Ф'юрі
Українець програв британцеві титули чемпіона світу в суперважкій вазі
У суботу в Дюссельдорфі (Німеччина) чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA, WBO, IBF, IBO і журналу The Ring Володимир Кличко (64-4, 53 KOs) проводив захист своїх титулів у поєдинку проти британця Тайсона Ф'юрі (25-0, 18 KOs).
Кличко з самого початку бою намагався працювати першим номером, але Ф'юрі не підпускав його на ближню дистанцію. Нейтралізованою також виявилася головна зброя українця - джеб.
У середині поєдинку Володимир Кличко став помітно втомлюватися, а Тайсон Ф'юрі відмінно пересувався по рингу, почав проводити небезпечні атаки і кілька разів потряс суперника.
У заключному раунді українець спробував вирвати перемогу і завдав декілька прицільних ударів.
Тим не менш, цього виявилося мало - Тайсон Ф'юрі виграв одноголосним рішенням суддів - 115: 112, 115: 112, 116: 111.
Після програшу британцеві Тайсону Ф'юрі український важкоатлет Володимир Кличко заявив, що незабаром відбудеться матч-реванш.
- Однозначно буде реванш, - каже Кличко. - Зараз говорити про це рано і мені треба багато чого усвідомити, але реванш буде в будь-якому випадку. Я добре готувався до цього бою, але Ф'юрі був швидкий для свого зростання. Я ніколи не міг подумати, що Ф'юрі зможе перемогти мене, але він зробив це. Я діяв вкрай повільно, а він був швидкий. Я просто не міг знайти правильну дистанцію. Його різкість і довжина турбували мене, я намагався нейтралізувати його сильні сторони, але цього не сталося.