20.12.2015, 19:43
|
|
|
Moderator
Дописи: 286
Західна Україна Івано-Франківська область
Мій ресівер: Eurosky 4100C
|
Бойкотуймо Російське !!!
Ось і відбулося найочікуваніше свято для дітей Святого Миколая.
Щиро всіх вітаємо та бажаємо всім здоров'я, та щастя.
Ось тільки сумно що ми Українці, очікуємо від всього світу, щоб прийшли нам - Україні на допомогу, та притискали своїми санкціями Росію,щоб не мали з даною країною ніяких відносин , щоб не була ця країна збагачена валютою....
А самі??? Всі Українці, навіть не підозрюючи цого самі збагачують Росію --- як??? спитаєте Ви!
Та просто , в Україну завозиться купа російського виробництва солощів, так так солодощів, які мають такі відомі бренди як РОШЕН, КОНТІ... я б цього не казав як би сам не купив цукерки для подарунків своїм дітям, --- а на обгортках сміливо великими буквами написано Курск Россия... і тд , тп.
Люди куди ми дивимося?? що ми чекаємо від нашого керівництва??
Нас ніхто не пошкодує, та нам ніхто не буде допомагати, сьогодні наша влада дбає лише про своє збагачення, та про прибутки--- таки правда що Янукович і четвертої частини не виніс того, що за ці два роки награбувала наша нова влада...
давайте разом бойкотувати все що пов'язане з країною яка так агресивно на нас нависає, та також проти наших олігархів, які запродалися москалям та нищать неньку Україну, вони навіть не говорять рідною мовою--- про які здобутки для держави вони можуть думати???
Прошу всіх, в кого ще б'ється в серці національність - Українець, та розуміння майбутнього для своїх дітей, дружно всі разом борімося і цією поганню, щоб в нашого роду не було переводу, та діти і внуки нами гордилися, та були вдячні за свободу та благополуччя!!!
|
|
|