- Як вам вдалось прожити 50 років з чоловіком у повній гармонії без жодної сварки?
- Дуже просто. Коли ми одружились, мій чоловік посадив мене в карету і повіз на своє ранчо.
Поки ми їхали один з коней спіткнувся і він спокійно сказав: "Раз".
Через 15 хвилин, цей кінь спіткнувся ще раз і він сказав: "Два".
І вже коли ми підїжджали до його ранчо цей же ж кінь спіткнувся в третій раз.
Він сказав: "Три" - i пристрелив її. Я, звичайно, почала кричати, наробила шуму, почала жаліти бідну тваринку…
- І що?
- І він сказав "Раз".
---------------------------------------
- Мамо, а у тебе комп'ютер в дитинстві був?
- Ні
- А планшет?
- Ні
- А смартфон?
- Ні
- Мамо, а ти динозаврів бачила?
Старий сліпий самотній жебрак випадково зловив птицю щастя.
- Відпусти мене, - попросила вона, - тоді я виконаю будь-яке твоє бажання. Але май на увазі, що бажання може бути тільки одне.
Старий подумав і сказав:
- Я хочу побачити, як мої онуки граються алмазами на сьомому поверсі мого палацу!
Чоловік з дружиною вирішили відпочити, тільки чоловік на курорт приїхав на день раніше. Приїхав, зняв номер. У кімнаті був комп'ютер з виходом в інтернет. Вирішив написати повідомлення дружині, яка завтра має приїхати. Але адресу набрав неправильно, помилився на одну букву. Вийшло що він написав інший, жінці-вдові, яка сьогодні поховала чоловіка. Вдова вирішила перевірити пошту. Там було кілька повідомлень із співчуттями і одное повідомлення із заголовком: "моїй дружині, яка поки ще вдома". Заходить син вдови до мами в кімнату. Бачить мама сповзає зі стільця, бліда. Син дивиться в монітор, а там повідомлення: "Люба! Знаю, що ти не думала що я напишу тобі, але виявляється тут є інтернет! Тільки хотів сказати, що дістався нормально. Зареєструвався. Готуюся до твого прибуттю. Сподіваюся ти доберешся без пригод, як і я! З нетерпінням чекаю! Р.S. Тут жарко! "
Новий рік, зима, вечір, холодно. На засніженій дорозі стоїть даїшник і гальмує машини. Назустріч мчить джип. Він його гальмує і підходить ближче, але коли бачить в ньому два амбали - розгублюється.
Новий українець:
- Чого треба?
Даїшник:
- Поколядувати можна?
-----------------------------------------
Приходять троє дівчат колядувати проколядували вони а господарька дому йім дає гроші
Одній 5копійок
Другій 5 копійок
А третій 25 копійок
І каже: пробачте дівочки бо дрібних грошей в мене немає
-----------------------------------------
Ніч. Українське село. В коморі зі скрипом відкриваються двері холодильника, з нього вилазить здоровенний жирний пацюк. В одній руці тримає шмат м'яса, у другій 3-х літрову банку сметани. Хвостом
відсовує капкан з маленьким засохшим шматочком російського сиру. Дивиться на капкан, чухаючи черево, зітхнув й каже:
- Ну чесне слово, як діти.
----------------------------------------
Ви можете описати злочинця?
- Так, звичайно: високого зросту, лисина, борода, вуса...
- Чоловік чи жінка?
--------------------------------------
Прибігає хлопчик додому і
кричить:
- Мама, мама - там, у нас на сіновалi
люди голі!
- Синку, та то ж дикі люди.
- Ага, мама, тітка може і дика, а
татко наш, домашній! ))))
----------------------------------------