Перегляд одного допису
Старий 13.08.2016, 23:33   #9
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

ОФІЦІЙНО: Тимощук завершив кар'єру в збірній України

Досвідчений півзахисник прийняв рішення більше не виступати за національну команду

37-річний опорний півзахисник «Кайрата» Анатолій Тимощук прийняв рішення закінчити кар'єру в збірній України.

«Я прийняв важливе для себе рішення. Закінчити з виступами за національну команду. Здавалося, що ще недавно все почалося, але, озирнувшись назад, я розумію, що в збірній вже з 2000 року. Це рішення я прийняв ще під час чемпіонату Європи 2016 року І це непростий крок для мене. Хочеться сказати окреме спасибі всім вболівальникам, які завжди були поруч і підтримували нас у дні перемог і поразок. Спасибі всім тренерам, з яким вдалося попрацювати за цей час, і, звичайно, моїм партнерам по збірній. Для мене було величезною честю представляти Україну на футбольному полі і за його межами», - написав Тимощук на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Тимощук дебютував у збірній України 26-го квітня 2000-го року в матчі Болгарія - Україна (0:1). З тих пір футболіст провів за національну команду 144 поєдинки, в яких забив 4 м'ячі.

Останнім матчем Тимощука за збірну став поєдинок проти Польщі на Євро-2016 (0:1). Анатолій вийшов на поле в самому кінці матчу.