22.08.2016, 18:09
|
|
|
Передовик
Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
|
Якщо Росія раптом придумає або надумає захопити Україну, це буде кінець Росії. Вона тоді не виживе, - Леонід Кравчук
Цитата:
- А як щодо наших відносин з Росією на майбутнє?
- А з Росією ... Нехай вони про себе самі думають. Росія, якщо вона раптом придумає або надумає захопити Україну, це буде кінець Росії. Росія тоді не виживе, не виживе з багатьох причин. По-друге, Україну захопити не так просто. По-третє, захопити Україну значить мати серйозний і дуже серйозний опір. Мати головний біль не для себе, а для всього політичного бомонду Росії. І по-четверте, цивілізований світ повністю ізолює Росію, і вона перестане бути членом світової спільноти і виявиться десь на околиці світу і після цього вона швидше, почне розвалюватися.
|
Цитата:
- Ну і Ваш прогноз на наступні 25 років ...
- Я знаю, що ви хочете запитати (сміється – Авт.). З одного боку, на 25 років прогнозувати – це невдячна справа. З іншого боку, дуже вдячний тому, що я вже до цього часу не доживу, тому можу говорити що завгодно. Я вже не буду відповідати за те, що я наговорив. Я вам скажу тільки одне: Україна буде жити, буде державою, стане демократичною цивілізованою державою, буде мати авторитет у світі. Найбільший авторитет вона матиме в науково-технічному прогресі і IT-технологіях. Тому що таких талановитих людей, як в Україні, я знаю дуже мало. Не хочу перебільшувати, але це реальний факт. Україна буде володіти найкращими технологіями, і буде мати найкращі умови для всіх сфер життя. Я в це вірю.Може це буде не через 25 років, може це буде або раніше, або пізніше, але це буде неминуче. А Україна, як держава, буде вічною.
|
|