Перегляд одного допису
Старий 13.11.2016, 11:30   #1585
алтаяр
Учасник

Дописи: 93
Ukraine
Мій ресівер: ортон
Типово

Цитата:
Допис від duman Переглянути допис
А дамп від 4100с безкарточного вшити не пробовав?
Це я виставляв у 2012 р. тюнера там з самого початку ставив свій дамп без карточного і постійно його редактую і зашиваю всі тюнера з цьої лінійки. Тільки що зкачав з нета на угад з останіми змінами, все так само, без змін( без сигналу)Десь було виставлено до 20шт цих тюнерів і сипаться вони начали після півтора року роботи, в принципі з такою поломкою. Та де клієнт за пару днів забирав апарат то там йому і смерть, в майстернях його в городі так і не відремонтовували. Або мінялі материнку, або в метал. Так як я знаю і обслуговую цих людей то знаю і долю цих тюнерів, правда не всих. Но поломка починаеться у всіх одинаково це про ці тюнера конденсатор 47мкф/400в опускається до пару мкф 2 -5мкф, у другорядному ланцюгу все в нормі, зато в материнкі всі під 0 , конденсатори єлектроліти поміняли свою емкість із 100 до 60мкф приблизно, то коли замінювались всі конденсатори результат був 0. На даний момент я тільки поміняв конденсатори по питающих напругах, знайомий всі замінив. Я ще вичитав що картинку сипе керамічній С5, С6.(в моему випадку вс11,вс24) не помогло. Вч тюнер в тюнерах важко замінити бо при монтажі пістони вискакують колись пробував, охота відпала. В телевізорах минута і він випаяний. А хотілося б цю поломку винайти в таких тюнерах, бо на руках ще ходять вони.
алтаяр зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням