Попробував випаять вч тюнер( ножки вроді получились а корпус оказався ще з середини прихвачений) вирішив потринуватись на грозових результат не втішив де корпуса чуть плата не поломалась. Продєлав опит з тюнером не випаючи з плати підключаючи проводками другу материнку, десь щось гасе що сигнал пропада хотя напруги не падали 3.1в и 22в. Зато підібрав шлейф для перевірки вч тюнера без пайки паяльником. Розєм підійшов від старих тюнерів де йде з морди на материнку. Тільки треба ще такий розьєм щоб і другу сторону не паять. То тепер не составля труда надіть на виводи в материнкі на вч тюнер і другий на донар вч тюнер. Після невдалих перевірок вирішив поставить усі конденсатори на місце і віддать тюнер. Коли поставив усе на місце, вирішив перевірить все хоть так показує як до ремонту і був дуже здивований що він запрацював даже напів здохших конденсаторах. Вирішив перевірить напруги---всі такі які я описував раніше. Відповідь десь не пропай вч блока з середніх доріжок, бо знаружі я пропаював результата не було, а коли я голкою розпаяв ножки і щоб припаять капав флюсом і аж тоді ножки більше всього припаялись до доріжки.
|