Перегляд одного допису
Старий 15.09.2010, 20:39   #10
RIZIK
Супер Модератор

Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
Типово

Скоро розпочне супутникове мовлення дитячий телеканал »Балапан «
Дитячий супутниковий телеканал «Балапан» запустять в Казахстані. Про це повідомив міністр зв'язку та інформації РК Аскар Жумагаліев у своєму веб-блозі.
«Скоро будемо запускати дитячий супутниковий телеканал« Балапан », - відзначив глава МСМ. А. Жумагаліев поділився планами на новий сезон першого казахстанського національного супутникового каналу «Caspionet».
«У новий телевізійний сезон колектив« Caspionet »увійшов у всеозброєнні. Змінили формат мовлення. Тепер «Caspionet» - це інформаційно-пізнавальний телеканал. Поряд із суспільно-політичними, діловими і спортивними новинами телеглядачі зможуть побачити пізнавальні передачі про Казахстан - про нашу культуру, звичаї і традиції. Їх нові телевізійні проекти, думаю, обов'язково знайдуть свого глядача », - підкреслив міністр.
За його словами, у колег великі плани. «Будуть працювати над підвищенням якості програм, розширенням території його мовлення. Але, звичайно, щоб все задумане здійснилося, їм буде потрібна допомога і підтримка всіх державних структур, а також зарубіжних дипмісій », - зазначив А. Жумагаліев.
Сьогодні телеканал дивляться в 63 країнах світу. Глядачі телеканалу - це наші колишні співвітчизники, які коли-то з якихось причин покинули країну, це іноземні громадяни, які цікавляться Казахстаном, економікою країни, життям наших громадян, а також самі казахстанці. «Тому я бачу велике значення цього телеканалу для країни. Від того, що він показує, якої якості контент, залежить, насамперед, те, яким буде виглядати Казахстан в очах світової спільноти », - сказав голова Міністерства зв'язку та інформації РК.

Волочиськ
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
RIZIK зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням