Володимир Кличко оголосив про завершення кар'єри
Бій-реванш українця з британцем Ентоні Джошуа не відбудуться
Легендарний український боксер Володимир Кличко (64-5-0, 53 КО) оголосив про рішення закінчити спортивну кар'єру. Таким чином бій-реванш з британцем Ентоні Джошуа (19-0-0, 19 КО), який за інформацією ЗМІ повинен був відбутися 11 листопада в Лас-Вегасі , не відбудеться.
«Я абсолютно готовий до нових випробувань. Я очікую і сподіваюся, що моя наступна кар'єра, яку я спланував і вже паралельно почав кілька років тому, стане такою ж успішною, як і попередня. Замість того, щоб сказати вам, хлопці, спасибі і до побачення, я хочу запросити вас продовжити це нове і захоплюючу подорож разом - зі мною і брендом Кличко. Тільки разом - ми креативніше, продуктивністю і творенням, по-справжньому сильніше у всіх відносинах. Разом ми - рушійна сила »- заявив Володимир Кличко в своєму офіційному коментарі про прийняте рішення.
За свою професійну кар'єру Володимир Кличко завойовував золото Олімпійських Ігор в Атланті, срібло чемпіонату світу, чемпіонські пояси за версіями WBO, IBF, IBO, і WBA в суперважкій вазі. Також боксер був чемпіоном світу за версією журналу The Ring, чемпіоном Європи (EBU) і Північної Америки (NABF).