Перегляд одного допису
Старий 03.01.2018, 07:25   #6
Ltnar
Активіст

Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Принципи понад усе: Українка втратить титули, але не гратиме на чемпіонаті у Саудівській Аравії

Про свої наміри відмовитися від участі у змаганні через вимоги носити спеціальний одяг та ходити у супроводі Анна Музичук уперше заявила у листопаді.

26 грудня у Саудівській Аравії розпочинається Чемпіонат світу із шахів, однак українка Анна Музичук участі в ньому не братиме, повідомляють Патріоти України.

"Я втрачу два титули світових чемпіонатів - один за одним. Усе просто тому, що я вирішила не їхати у Саудівську Аравію. Не грати за чиїмись правилами, не носити абайю, не ходити по вулицях у супроводі й не почуватися вторинною істотою", - написала Музичук у Facebook.

"Рік тому я виграла обидва титули й почувалася найщасливішою людиною у шаховому світі, але цьогоріч я почуваюся дуже погано. Я готова стояти за свої принципи й пропустити подію, на якій за 5 днів могла б отримати більше, ніж на десятках змагань разом, - додала Музичук.

"Мене дійсно дошкулює і засмучує те, що насправді всім байдуже. Це справді гірке відчуття, яке однак не змінить моєї думки та моїх принципів. Те саме можу сказати про мою сестру Марію - я рада, що вона поділяє мою думку. І так, для тих кому не байдуже - ми ще повернемося".

Про свої наміри відмовитися від участі у змаганні через вимоги носити спеціальний одяг та ходити у супроводі Анна Музичук уперше заявила у листопаді.
Ltnar зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням