Перегляд одного допису
Старий 04.01.2018, 11:40   #792
Ltnar
Активіст

Дописи: 310
Ukraine
Мій ресівер: Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Промоутер Бріедіс прокоментував майбутній бій з Усиком

Ел Сієста підкреслив, що в команді латвійця всі працюють на високий результат у майбутній бій

Ел Сієста, менеджер і промоутер чемпіона світу у важкій вазі за версією WBC Майріс Бріедіс (23-0, 18 КО), впевнений, що латвієць доставить чимало проблем в рингу володарю пояса WBO Олександру Усику (13-0, 11 КО). Слова Сієсти призводить FightTalk.net.

"Бріедіс -« Людина Дощу ". Він дуже ерудований, підступний, він сам собі детектор брехні. Він хороший у всьому, до чого торкається. Якось раз ми їхали в машині і Майріс підспівував радіо. Тоді я подумав, що з нього вийшов би непоганий співак.

Він володіє найрозвиненішим інстинктом самозбереження, з яким я коли-небудь стикався. Бріедіс може ламати те, що не ламається, - це проявляється і в рингу. Його дуже складно побити. Олександр Усик? Я переконую вас, що він в біді. Бріедіс дуже хороший в прочитанні емоцій.

Знаменитий боксер зробив свій прогноз на бій Усик - Бріедіс

Кожен в нашій команді працює на високий результат у майбутній бій. Майріс знаходиться в центрі цього всього, і його відносини з членами команди бездоганні. Його тренер - професійний спортсмен з 20-річним стажем (Сандіс Клейн - прим.). Він знає все про науку в спорті і про те, як вивести своїх підопічних на пік форми. Він розумний і відмінно розбирається в боксі. У наставника Бріедіс є своя академія боксу в Латвії, так що наша команда досить обізнана ».

Востаннє редагував Ltnar: 04.01.2018 о 11:42.
Ltnar зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням