Не так важливо скільки ти заробляєш, як важливо скільки у тебе лишається після усіх витрат. Якщо ти працюєш на мінімалку, то у тебе після усіх витрат лишаться тільки борги. Ти нічого не заробиш в Канаді, через невиправдану дороговізну в усьому. Починаючи від житла, телефону, інтернету і закінчуючи їжею. Все дуже і дуже переоцінено. А головне, чого немає в Канаді, це життя. Є тільки робота - дом - супермаркет - дом. В Україні люди так не жили. Але їдуть люди по світу не за всласним бажанням. У переважної більшості, після цих канадських "веселощів" відкривають очі на те, що не все тут помазано маслом і гроші нікому з неба не падають. Хоча до переїзду в Канаду більшість мала саме такі стереотипи про Канаду. Думаю, що після цього люди починають цінувати те, яке життя ми мали в Україні. Як добре люди саме жили повноцінним життям, а не таким як в цій Канаді. Канаді не потрібно і ніколи не потрібно були ваш розум, ваші знання, ваша освіта, ваша культура. Канаді потрібно лише, щоб ви їхали для того, щоб виконувати важку, брудну, некваліфіковану роботу за мінімалку. І щоб ви винаймали житло по 1,5 - 2 тис. дол., викидаючи фактивно в кишені товстосумів свої зароблені важкою працею гроші. Щоб ви платили за інтернет по 100 дол. на міс. і стільки ж за телефон. А ці товстосуми будуть пильно дивитися, щоб в Канаду не зайшли провайдери, які зіб'ють їм ціни на цей інтренет, телефон. Щоб не прийшли забудовники, які стануть будувати на цих канадських полях з бур'янами доступне житло. Бо тоді, вони втратять тих українців, якіпашуть місяць на важких роботах тільки для того, щоб вижити, а не жити. Хто ще не приїхав в Канаду, то подумайте. А якщо хочете самі спробувати, то як то кажуть велкам ту Кенада.
Я буду жити краще в хуторі Чернігівської області тут хоч немає в мене хорошої роботи,але в мене є огороди два будинки ваз 2109. Є де риби наловити,свині,кури, дров є де взяти....з власного винограду робили вино,з яблук сік ітд. Грибів та ягодів повно в сезон. Молочну продукцію, купляю по сусідству за дешево. Я тут хазяїн.Це моє рідне.
|