Перегляд одного допису
Старий 16.10.2025, 10:28   #216
Igor1031
Super Moderator

Дописи: 3.662

Типово

Колись, давним-давно, я ремонтував відіки! Перебрав їх стільки, що з них можна було б дім збудувати, якби всі скласти докупи... Займався цим десь років десять! І от, за результатами цієї монументальної праці, зробив кілька цікавих висновків про клієнтів:

Усі відіки зламали діти!

Усі відіки ламаються після натискання «якоїсь кнопки»

Якщо в відіку застрягла касета — то в переважній більшості випадків це фільми... ну, скажімо, для дорослих!

Але траплялися й особливі випадки!

Особисто розмовляв з бабусею, яка запевняла, що її чорно-білий, якийсь там УНТ47-59, показував настільки добре, що іноді навіть було видно кольори! Але після ремонту — вже нічого не видно. Зламали, прокляті!

Коли клієнти починали мене дратувати, я використовував один фокус...

Поки слухав історію про те, як шестирічна дитина щось натиснула, і касета залишилась у відіку, я швидко, але обережно витягував її, і — поки клієнт не встиг отямитися — вставляв у свій програвач, який завжди був напоготові.

Хто бачив вираз обличчя клієнта, коли прямо перед усіма — хто тільки хотів подивитись — запускається оте саме відео для дорослих, яке, за словами клієнта, «дивилась дитина» і «через нього зламався відік»?.. От це було шоу!

Васисуалий
Igor1031 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням