Перегляд одного допису
Старий 18.12.2010, 15:38   #32
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Чісора: «Таких суперників у Кличка ще не було!»

Пропонуємо вашій увазі інтерв'ю з майбутнім противником чемпіона IBF, WBO і IBO в суперважкій вазі Володимира Кличка (55-3, 49 нокаутів) Дерека Чісори (14-0, 9 нокаутів), в якому він розповів, чого варто очікувати від нього в майбутньому поєдинку .

- Чи вважаєте, у вас достатньо досвіду, щоб після 14 боїв на професійному рингу битися з Володимиром Кличко, за плечима якого 58 поєдинків?
- До цього моменту у Володимира було багато різних суперників - поганих і хороших, але такого як я він ще не бачив.

- Це буде ваш перший бій поза Англії. Як він може скластися?
- Можу обіцяти вам вибуховий і видовищний поєдинок. Але я не будую ілюзій щодо того, що мені вдастся так просто впоратися з Володимиром. Має бути дуже важкий бій, але не сумніваюся, що перемога буде за мною. Весь зал SAP-арени стане підтримувати Кличка, але я готовий битися до останньої краплі крові.

- Після суботнього поєдинку в Гамбурзі і на прес-конференції в Мангеймі ви негативно відгукнулися про бій Віталія Кличка із Шенноном Бріггсом ...
- Готовий повторити ще раз: саме шоу і організація бою мені дуже сподобалися. Але те, як поводився в рингу Бріггс - це просто ганьба для важкого дивізіону! Якщо ви вважаєте цей бій цікавим, то, значить, не бачили по-справжньому яскравих поєдинків. Американські суперники братів Кличків виходять на ринг, щоб заробити гроші і протриматися якомога довше. Зрозуміло, ніхто з них не скаже вам правди, тому що все сплачено. Те, що я бачив у Гамбурзі, лише ствердило мене в думці, що і Бріггс приїхав на зустріч з Віталієм з єдиною метою - поповнити свій банківський рахунок. У нашому поєдинку з Володимиром я покажу, як треба оскаржувати чемпіонський титул.

- Ви пишаєтеся шансом виступити проти Володимира Кличка?
- Я б сказав, що пишаюся можливістю змінити ситуацію у важкій вазі у зв'язку з гегемонією Клічіко і відібрати у Володимира чемпіонський титул. Я переконаний, що мені вдасться відвезти його до Англії.

- Ви пам'ятаєте, коли вперше почули прізвище Кличка?
- Десь на початку цього століття.

- Ви якраз приїхали з Зімбабве до Англії. Яке у вас, до речі, зараз громадянство?
- Англійське.

- Під час поєдинку з Полом Батліном ви відкусили йому кінчик правого вуха, тим самим повторивши вчинок Майка Тайсона. Завдяки цій витівці ви хотіли стати на нього схожим?
- Та ну вас! Що за питання!

- Які слабкі і сильні сторони ви бачите у Володимира Кличка?
- Його сильною стороною я вважаю джеби.