Перегляд одного допису
Старий 26.12.2010, 14:21   #2
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Заклик...

Літній ранок. Сонце піднімається над обрієм. Я йду по розбитій дорозі до своєї улюбленої річки. Вже чути дзвін маленького перекату і віє прохолодою, а за кущами поблискує вода. Ось вона - моя улюблена річка!

Це вузька і дрібна річка. Живуть у ній: головень, плотва, окунь, жерех, щучка, піскар, та уклейка. Основним об'єктом є головень, так як він буквально кишить! Вода в ній найчистіша, безліч ключів і джерел.

Це моє найулюбленіше місце відпочинку! Тут можна побродити зі спінінгом, причому досить успішно, але й Поплавочна вудка може принести хороший улов.

Можливо це одна з останніх річок яка зберегла свою дикість і відносну чистоту! І тому я закликаю всіх рибалок, зберігати чистоту і відпускати дрібну рибу назад, щоб ваше водоймище знову і знову радував вас хорошими уловами і первозданною красою!

Я не вірю що не залишилося людей здатних любити, поважати природу, не розглядати рибалку як спосіб видобутку їжі. Але зараз багато винищувачів риби, не тільки браконьєрів, а й звичайних на вигляд рибалок. Вони виловлюють останній дріб'язок з отже вже зубожілих водойм. Але мало того що вони виловлюють її, так вони ще й забирають її додому в незчисленних кількостях! Я не знаю як пояснити і аргументувати їх дії. І тому дивлячись на таких людей задаюся питанням: Що ж ви зовсім не поважаєте ці водойма і хочете погубити їх?

Поважайте і бережіть Матінку природу!

Востаннє редагував D-Misha: 26.12.2010 о 21:41.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням