Заходить в бар з будуна бідний чоловік. Шукає по кешеням і знаходить дрібні гроші, все що залишилось після вчорашнього, протягує бармену і каже - налий мені двісті грам.На ці гроші буде хіба 180 грам, ну то налий.Буду я собі руку за 200 грам збивати.
Дитячий садок. Вихователь після навчання у вузі прийшла на роботу в ясельну групу. Після довгої біганини за дітьми вона невитримує і говорить - діти підніміть руки хто впісявся,а тепер підніміть руки хто вкакався, ну а хто утримався я сама здогадалась.
Захворів у господаря кінь, він до ветеринара, той оглянув і каже я вколов укол якщо через три дні не встане то треба дорізати. Підслухала розмову свиня.Прийшов вже третій день, свиня коня підпирає всіма силами - вставай, бо інакше лихо буде. Ну нарешті підняла. Заходить господар з ветеренаром і дивляться стоїть кінь.Господар - радість яка ріжемо свиню.
Цитата:
Допис від argonavt79
Захворів у господаря кінь, він до ветеринара, той оглянув і каже я вколов укол якщо через три дні не встане то треба дорізати. Підслухала розмову свиня.Прийшов вже третій день, свиня коня підпирає всіма силами - вставай, бо інакше лихо буде. Ну нарешті підняла. Заходить господар з ветеренаром і дивляться стоїть кінь.Господар - радість яка ріжемо свиню.
|
мораль : роби людям добро , а до тебе по свинськи відносяться.