Перегляд одного допису
Старий 03.03.2011, 12:23   #1370
argonavt79
Передовик

Вік: 55
Дописи: 646

Типово

Йде пяний чоловік додому і думає, як би це на дружину не попасти щоб не сварилась. Відкриває тихенько квартиру ключем, дивиться світло в спальні несвітиться. Він тихенько пробрався роздягнувся і в ліжко. Зробив свою справу мужську, встав і пішов на кухню, дивиться а на кухні дружина їсти готує. Чоловік до дружини:
- а у ліжку хто ? З ким це я ? Дружина:
- мамо, мамо а чого ви мовчали?
- та я з твоїм Петром вже два роки не розмовляю.

Піймав людожер трьох чоловіків. Американця, француза і українця.Подивився на них самий головний вождь і каже:
- випущу з вас того хто мене здивує або розсмішить..
Ось вам дві залізних кульки,кожен з вас повинен придумати таке що мене або розсмішило, або здивувало.Посадили всіх в окремі вігвами і через тиждень покликали. Першим зайшов американець: - ну я ставлю одну кульку на іншу і вони стоять, я вирахував точку опори. Вождь: - для мене це не смішно і не дивно, та наказав зїсти американця. Заходить француз.
- беру одну кульку ставлю а іншу пускаю по вігвату вона пробігає по колу і вдаряється у іншу, та в свою чергу котиться по колу і так безкінечно. Вождь:
- і цого зїсти.
Чекають на українця а його нема тай нема годину, другу. Вождь сам заходить до українця в вігвам і починає сильно реготати. Виходить, а слуги питають:
- ну що він таке придумав?
- та він одну кульку загубив, а їнщу умудрився поломати.

Востаннє редагував argonavt79: 03.03.2011 о 12:27.
argonavt79 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням