Перегляд одного допису
Старий 15.03.2011, 19:58   #2
genych
Передовик

Вік: 40
Дописи: 1.765
Рівненська обл.
Мій ресівер: ORTON 4050c
Типово

На телеканалі ТВ3 стартують два нові проекти

• 21 березня - прем'єра шоу "Навчіть мене жити". Ведуча - Юлія Меньшова.

У чому секрет успіху? Чи є ліки "від невдач"? Як стати благополучним і впевненим у собі людиною? Провідна нового шоу на телеканалі ТВ3 Юлія Меньшова і група експертів, серед яких професійні психологи, успішні бізнесмени, політики, відомі російські персони одностайно вважають, що невдах не буває, і кожна людина здатна на великі звершення.

Щоб розібратися в причинах невдач, в студію запрошуються два герої, як правило, друзі, які разом навчалися в школі, отримали одне й те ж вищу освіту, читали одну і ту ж літературу. Але один лідирує у всьому - добре заробляє, любимо жінками, душа будь-якої компанії, а другий - терпить поразку по всіх фронтах. Гості студії разом з глядачами розберуться в проблемах і спробують допомогти "недбайливому" герою знайти ключ до свого успіху.

"Навчіть мене жити", понеділок-п'ятниця, 14.00.

• 24 березня - прем'єра проекту "Альтернативна історія"

У новому проекті ТВ3 історія знає умовний спосіб. Адже весь розвиток людства - всього лише ланцюг випадковостей. Змінивши їх, ми можемо змінити історію. Чудовий порятунок Павла Першого (насправді вбитого змовниками) призведе до того, що Росія в союзництво з Францією завоює Індію. Випадковий постріл стане причиною взяття Стамбула - Росія поверне всьому православному світу великий Царгород. За кожним із цих, здавалося б, неймовірних припущень стоїть серйозне дослідження професійних істориків.

Перший фільм, який ТВ3 покаже 24 березня, розповість про альтернативну історії Великої жовтневої революції. Всього лише безглузда помилка жандарма, що втратив листок з орієнтуванням на затримання, дозволили Леніну, що направляється у Смольний, уникнути арешту прямо в день збройного перевороту. І Жовтнева революція перевернула хід історії. Що було б з Росією, якби в той день Леніна все-таки затримали?

Ведучий програми - Олексій Вершинін - не тільки оповідач, він ще і мандрівник, який, переміщуючись у часі, власноруч змінює хід подій.

"Альтернативна історія", по четвергах, у 22.0
genych зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням