Новини "Континент ТВ"
Через тиждень на платформі "Континент ТБ" розпочнеться тестове мовлення фільмової-серіального каналу від "Амедіа"
Ну і, нарешті, телеканал, до запуску якого доклала лапу я особисто. Ну, може я собі льстю, але з ідеєю цієї ще взимку приперлася до Олександра Акопова в компанію Амедіа, і ідея ця добре лягла на його власні думки. У результаті фільмової-серіальний канал Амедіа отримав реєстрацію ЗМІ і запускається на нашій платформі і в тісній співпраці з "Оріон-Експрес". Компанія Амедіа, мабуть, найвідоміший виробник серіалів - починаючи від "Моєї прекрасної няні" до чудових продуктів типу серіалу "Холостяки". Два найбільш популярних на сьогоднішній день серіалу - "Закрита школа" та "Чоловік у мені" - теж Амедіа. "Граф Монтекрісто" і "Хто в домі господар", "Бідна Настя" і "Не родись красиво" - теж вони. Тільки серіалів власного виробництва у компанії більше 4 тисяч годин. Плюс шоу та програми, такі як "Вечір з Тиграном Кеосаяном". Плюс мультики типу UmaNetto (дуже смішний). Плюс, компанії більше 4 тисяч годин. Плюс шоу та програми, такі як "Вечір з Тиграном Кеосаяном". Плюс мультики типу UmaNetto (дуже смішний). Плюс, звичайно, кіно - про це я як-небудь наступного разу, а то якось сильно рекламно виходить. Загалом, з понеділка в ефірі піде ролик-тизер, сам канал запускаємо в тесті буквально через тиждень, а великий шум з приводу його офіційного запуску запланований на кінець літа - початок осені.
З особистого блогу Яни Бєльської